Çözüldü Windows 11'de videolar çok yavaş açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EfeKezer99

Kilopat
Merhaba, iyi günler dilerim. Sorun zaten bariz ama açıklayayım. Düne kadar bilgisayarımda herhangi bir problem yoktu ama dünden sonra hangi tarayıcı kullanırsam kullanayım videolar başlangıçta çok yavaş açılmaya ve sesi kapatıp açtığında anlık düzelmesine rağmen ondan sonra yeniden donup videoyu biraz ileri sardığımda düzeldiğini fark ettim. Sorunun tarayıcılarla veyahut girdiğim sitelerle alakalı olduğunu düşündüm (YouTube, Twitter vs) ama sonradan bilgisayarımdaki bazı videolar da çok yavaş açılmaya başladı. Hangi videoya tıklasam beni en az 10 saniye bekletiyor ama öncesinde hiç böyle bir şey yapmıyordu. Bütün ekran kartı sürücüleri veyahut Windows güncelleştirmelerinin hepsi güncel bu arada. Aşağıda da videolarını koyacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    15,8 KB · Görüntüleme: 64
Çözüm
Windows başlat yerinde arama çubuğuna "regedit" yazın.

Kod:
Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\System\GameConfigStore
Yerine gel ve GameDVR_Enabled dosyasının değerini 0 olarak değiştir.

Kod:
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\ApplicationManagement\AllowGameDVR
Yerine gel ve value dosyasının değerini 0 olarak değiştir.

Kod:

Kod:
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\ApplicationManagement\AllowGameDVR

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam aynı konuyu dün başka birisi de açmıştı. aynısnı kendisin de dedim Windows 11 sıkıntılı bir işletim sistemi keşke geçmeseydiniz oyunlarda performans kaybına falan da neden oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kod:

Kod:
Abi çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı