Delpiero12 Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #1 Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi, bu sorun. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2025
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.076 Çözümler 40 24 Temmuz 2025 #2 Delpiero12 dedi: Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi, bu sorun. Genişletmek için tıkla... Laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü? Klavyenizin tuşu bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Delpiero12 dedi: Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi, bu sorun. Genişletmek için tıkla... Laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü? Klavyenizin tuşu bozulmuş olabilir.
NeThanDi Femtopat Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #3 Hocam eğer tuşta bir sıkıntı yoksa fn + fonksiyon tuslarindan birine basman lazım. Bende de ayni sorun vardı klayve aydınlatmasini değiştirirken çözmüştum Artı 0 Eksi
Hocam eğer tuşta bir sıkıntı yoksa fn + fonksiyon tuslarindan birine basman lazım. Bende de ayni sorun vardı klayve aydınlatmasini değiştirirken çözmüştum
KS KS Delpiero12 Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #4 Ahmt1 dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü? Klavyenizin tuşu bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Laptop ama klavye taktım Artı 0 Eksi
Ahmt1 dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü? Klavyenizin tuşu bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Laptop ama klavye taktım