Windows 11'de yazı imleci kayboluyor

PatrickBateman

Hectopat
Selam, bir anda oluşan saçma bir durum mevcut laptopumda, imleci yazı yazılabilen yerlere götürdüğüm zaman kafasına göre kayboluyor. Çözümünü bilen var mıdır veya aynı durumu yaşayan/yaşamış olan? Aşağıya video bırakıyorum aklınıza gelebilecek tüm yazı yazılan yerlerde kayboluyor şu an konuyu açarken bile. Video Linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bununla alakalı olabilir mi? Videoyu izledim ama çok bir şey anlamadım, bana normal geldi.

Adsız.png

Bununla alakalı olabilir mi? Videoyu izledim ama çok bir şey anlamadım, bana normal geldi.

Eki Görüntüle 1596219
Maalesef işe yaramadı sorun yazı yazılabilen yerlerlere fareyi götürdüğüm zaman imlecin kaybolması

Sorunum hala devam ediyor çok can sıkmaya başladı, sanırım ilk kez benim başıma geliyor başka hiçbir yerde bu durumla alakalı bir çözüm bulamadım.

Son düzenleme:
Merhaba. Bende de aynı problem var. Çareyi imleci büyütmek ve rengini değiştirmekte buldum ancak keşke böyle br problem olmasaydı. Problemi başka türlü çözemedim, bunu özellikle chrome'de yapıyor.

Merhaba. Bende de aynı problem var. Çareyi imleci büyütmek ve rengini değiştirmekte buldum ancak keşke böyle br problem olmasaydı. Problemi başka türlü çözemedim, bunu özellikle chrome'de yapıyor.
Aynı şekilde bende siyah renk beyaz kenar yaparak durumu bir nebze gidermeye çalıştım ama yıllardır alışıp gördüğüm imleç olmadığı için hala garip duruyor.😭

Sırf bu sorun nedeniyle windows 10'a dönebilirim. Herhangi bir çare buldunuz mu hocam? Benim laptop Acer r233. Ryzen işlemci. Sizinki ne?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı