Windows 11'den 10'a temiz kurulum olmadan geçmek

robdocc1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 11 kullanıyorum fakat 10'a dönmek istiyorum. Şu anda yerel disk C'de 16 GB boş alan var ve Windows 10'a formatlamadan dönersem ürün anahtarı ister mi ve 16 GB kalan alan artar mı (daha önce Windows 10'du 11'e geçmiştim)?

Merhaba. Windows 11 kullanıyorum fakat 10'a dönmek istiyorum. Şu anda yerel disk C'de 16 GB boş alan var ve Windows 10'a formatlamadan dönersem ürün anahtarı ister mi ve 16 GB kalan alan artar mı (daha önce Windows 10'du 11'e geçmiştim)?

Tekrardan key istemez. Veri kaybı istemiyorsan Windows 10 setupda şu anki diskin üzerine aynen kur. Yer varsa kurar, kurduğunda bütün eski dosyaların Windows old klasöründe olacak. (Tam ismini hatırlamıyorum.) Ha eğer yer yoksa ve dosyalarını silerse sorumlusu ben değilim.

Hocam alan olarak pek fark olacağını sanmıyorum en iyisi temiz kurulum yapmanız olacaktır.

Eğer lisansınız resmi siteden alınmış Retail OEM Lisanssa ve Microsoft hesabınıza bağlı bir lisans ise format attığınızda Microsoft hesabınızı girmeniz yeterli olacaktır Lisansınız otomatik olarak etkinleştirilecektir.

Tekrardan key istemez. Veri kaybı istemiyorsan Windows 10 setupda şu anki diskin üzerine aynen kur. Yer varsa kurar, kurduğunda bütün eski dosyaların Windows old klasöründe olacak. (Tam ismini hatırlamıyorum.) Ha eğer yer yoksa ve dosyalarını silerse sorumlusu ben değilim.
Hocam temiz kurulum yapamam önemli şeyler var D diskine atarım bazılarını ama kimisi taşınmıyor

Hocam alan olarak pek fark olacağını sanmıyorum en iyisi temiz kurulum yapmanız olacaktır.

Eğer lisansınız resmi siteden alınmış Retail OEM lisanssa ve Microsoft hesabınıza bağlı bir lisans ise format attığınızda Microsoft hesabınızı girmeniz yeterli olacaktır lisansınız otomatik olarak etkinleştirilecektir.

Hocam Windows 10 ne zamana kadar Valorant desteği sürecek acaba 2025 diye biliyordum ama sorayım dedim.

Hocam temiz kurulum yapamam önemli şeyler var D diskine atarım bazılarını ama kimisi taşınmıyor

Hocam Windows 10 ne zamana kadar Valorant desteği sürecek acaba 2025 diye biliyordum ama sorayım dedim.

Hocam neler taşınmıyor mesela sistem dosyaları olan şeyler taşınmaz. Oyunlarınızı ve belgelerinizi taşıyabilirsiniz Format sonrası istemciden dosyaları doğrulayarak oyunlarınızı açabilirsiniz. Valorant ve Fortnite D klasörüme kurulu ve format sonrası dosya doğrulaması yapıyorum sorunsuz çalışıyor.

Evet Windows desteği 2025'e kadar devam edecek ve daha da uzun sürebilir çünkü Windows 10 uzun ömürlü bir işletim sistemi.

Windows 11'de ne gibi bir sorun yaşadınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı