Windows 11'den Windows 7'ye nasıl geçilir?

Windows 7 işletim sistemini DDR4 sisteme kurabilirsiniz ama ekran kartınızın AMD 6000 serisi NVIDIA tarafında da Pascal mimarili olması gerekiyor diye biliyorum, frekans TV YouTube kanalında yakın zamanda güncel sistemde Windows 7 kurulmuştu gayet akıcı çalışıyordu fakat güncel çoğu oyunu oynayamayacaksınız ve kısmı uyumluluk sorunları yaşamanız çok olası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben şu videoyu size bırakıyorum, artık siz ne yapmak isterseniz.

Ekleme yapıyorum sistemi SATA SSD üzerine kurarsanız daha sağlıklı çalışacaktır NVMe M.2 SSD kullanırsanız problem yaşayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Lenovo IdeaPad 3 var bende Windows 11'den Windows 7'ye geçiş yapacağım ama nasıl olacak format atmayı biliyorum ama karşıma kurulum yaptığım flash gelmiyor. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Yeni nesil sistemlerde kurulum mavi ekran hatası veriyor. Şimdiden söyleyeyim. Performans odaklı isterseniz Windows 10 1607 veya 1709 kurun.

En aşağı Windows 8.1 Pro yükleyebilirsiniz. Windows 7 işletim sistemleri sadece DDR3 ve aşağı anakartlara kurulabilmektedir.

Evet DDR4 belleklere sahip bir anakart Windows 7 işletim sistemini çalıştırabilir. ancak, Windows 7, resmi olarak anakartlarda sadece DDR3 bellek desteği sunar. Bu nedenle, DDR4 belleklere sahip bir anakartı, Windows 7 işletim sistemini kullanmak istiyorsanız, uyumluluk sorunları yaşayabilirsiniz. Ayrıca, Windows 7'nin destek dönemi de sona erdiğinden, yeni güvenlik güncelleştirmeleri ve sürücüler gibi önemli özelliklerden yoksun kalabilirsiniz. Genel olarak, Windows 7 yerine daha yeni bir işletim sistemini tercih etmek genellikle daha iyi bir seçenektir. Zaten yukarıda da belirttiğim gibi DDR4 bir anakart ile Windows 7 kullanmanız pek mümkün değil iyi forumlar. !

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı