Windows 11'e APK dosya nasıl indirilir?

WSA'yı indirmek için: GitHub - MustardChef/WSABuilds: Run Windows Subsystem For Android on your Windows 10 and Windows 11 PC using prebuilt binaries with Google Play Store (MindTheGapps) and/or Magisk or KernelSU (root solutions) built in.
WSA pac-man i kurmak için: GitHub - alesimula/wsa_pacman: A GUI package manager and package installer for Windows Subsystem for Android (WSA)
Konuyla ilişkin videolar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca WSA'yı kurarken pre versiyonları kurmayın.

Eki Görüntüle 2251454

Hocam emulatöre gerek yok.

Çok teşekkür ederim hocam halletim. Ek olarak hesabımı girmem bir sorun çıkarmaz değil mi?

Son düzenleme:
Kullandıktan sonra tekrar mesaj gönderie misiniz?

Hocam bir Player APK'sı indirmiştim ama çok verim alamayacağım gibi çok satbil çalışmadı APK olduğu için.

Kullandıktan sonra tekrar mesaj gönderie misiniz?

Şimdi TikTok'u yükledim denemek için gayet stabil çalışıyor denememi istediğin bir uygulama varsa deneyebilirim.

Hocam bir Player APK'sı indirmiştim ama çok verim alamayacağım gibi çok satbil çalışmadı APK olduğu için.

Normal oyun da ve APK'da kaç FPS aldınız bulestecksden daha mı kötü veya GameLoop'dan?

Şimdi TikTok'u yükledim denemek için gayet stabil çalışıyor denememi istediğin bir uygulama varsa deneyebilirim.

PUBG.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı