Windows 11'e geçildikten sonra CS 2'de FPS düştü

arda32414

Picopat
Daha fazla  
CS 2'de Windows 11'de benchmark mapinde: 409 FPS aldım. Windows 10 Pro'da: 519. Ne yapacağım? 10'un destek bitecek diye de bir daha kurup uygulamaları, sürücüleri kurmak istemiyorum. Ek olarak BIOS chipset, NVIDIA App, vs hepsi en günceli. 11'de ona rağmen FPS böyle. Bellek bütünlüğü ve güç seçeneği de yüksek performansta.

Windows 11 daha ağır bir de 409FPS almışsın daha ne istiyorsun monitörün 500Hz değilse bir önemi yok.

En son sürümü kullanırsanız ve debloat etmezseniz olacağı bu.

Hayır bundan tam 1 2 ay önce debloat winutil ile kaldırdım çoğu şeyi ve FPS aynıydı 23H2'de denedim onda da 460 mı ne çıkmıştı.
Şu an 23H2 kullanıyorum debloat ettim kendime göre Microsoft Store falan duruyorda kendime göre debloat ettim diyeyim şu anlık bir sorun yok. Uğraşmam ben diyorsanız debloatlanmış modlu ISO'lara bakabilirsiniz kinghazenin. FPS düşecek yapacak bir şey yok. Güvenlik güncellemesi falan benim çok da umurumda değil de görünüşünden dolayı geçtim 11'e.

Görünüşüde pek sarmadı beni 10 LTSC geçtim şu anda AVG 530 %1 192 alıyor bunda kalacağım 11 bu kadar FPS düşürecek diyonuzda i5 14400F var yok işte e p olarak ayrılıyor falan filan daha iyi çalışır diyorlardı neyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…