Windows 11'e geçilir mi?

Geçilebilir hocam;

Benim tecrübelerime göre olay RAM'de bitiyor eğer 8 raminiz varsa geçmeyin. Ben ilk geçtiğimde 8GB ram ile geçmiştim sıkıntı oluyordu. Ram ekleme yaptıktan sonra gayet stabil bir şekilde çalışıyordu.

Güvenlik olarak windows 10'dan daha iyi.(Bellek bütünlüğü vb.)
Oyun testlerine baktığım zaman win11'in küçük bir farkla önde olduğunu araştırabilirsiniz.
Ben biraz önce geçtim vs CS:GO performansından pek memnun kalmadım. Win10'da yağ gibi akarken biraz önce girdiğimde biraz kastığını hissediyordum.

Geçilebilir hocam;

Benim tecrübelerime göre olay RAM'de bitiyor eğer 8 RAM'iniz varsa geçmeyin. Ben ilk geçtiğimde 8 GB RAM ile geçmiştim sıkıntı oluyordu. RAM ekleme yaptıktan sonra gayet stabil bir şekilde çalışıyordu.

Güvenlik olarak Windows 10'dan daha iyi.(bellek bütünlüğü vb.)
Oyun testlerine baktığım zaman Windows 11'in küçük bir farkla önde olduğunu araştırabilirsiniz.

Size katılıyorum RAM'im 12 GB sıkıntısız kullanıyorum.

Arkadaşlar ben de geçmeyi düşünüyorum son sürüme ama temiz kurulum yapmadan yükselterek geçsem sıkıntı yaşar mıyım?

Yaşayabilirsin ben güncelleme kısmından Windows 11 geçmiştim ve donma, kasma, yavaşlık gibi problemler yaşamıştım aynısını arkadaşım kendi bilgisayarında da yaşadı Windows 11 kaynaklı zannediyordum ama temiz kurulum şeklinde yükleyince tüm sorunlar düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı