Windows 11'e geçilir mi?

Uzun süre kullandım Windows 11'i geçen hafta Windows 10'a dönüş yaptım. Windows 11 ile öyle can sıkıcı hatalar yaşamadım ama ufak çaplı hataları vardı. Artı olarak Windows 10 geçişi sonrası fark ettim 10 daha seri çalışıyor 11 pencere geçişleri olsun sağ tık menüsü olsun bir tık ağır çalışıyor. Win 11 kurup bir süre deneyebilirsin hoşuna giderse kullanırsın.

Uzun süre kullandım Windows 11'i geçen hafta Windows 10'a dönüş yaptım. Windows 11 ile öyle can sıkıcı hatalar yaşamadım ama ufak çaplı hataları vardı. Artı olarak Windows 10 geçişi sonrası fark ettim 10 daha seri çalışıyor 11 pencere geçişleri olsun sağ tık menüsü olsun bir tık ağır çalışıyor. Windows 11 kurup bir süre deneyebilirsin hoşuna giderse kullanırsın.

23H2 de o sorun yok öyle diyebilirim 22H2 de yaşıyordum dediğini.

23H2 de o sorun yok öyle diyebilirim 22H2 de yaşıyordum dediğini.
Evet 23H2 daha stabil diyebiliriz. Performans açısından ise 24H2 sürümü AMD işlemcilerde artış yapıyor Intel için bir fark yok gibi. Dediğim gibi ben çok uzun süredir 11 kullanıyorum biraz 10 kullanıp en az 1 sene sonrasında destek bitince 11 biraz daha stabil hale gelir o zaman kurarım.

8 RAM varsa normaldir ama 16 GB 24 GB 32 GB varsa çok iyi bir seçenek bence.

24H2'ye kesinlikle kurmasın şu an 23H2 kullansın 24H2 de benim şu anki sistem kasıyordu sürücüleri vs kurmama rağmen saçma ötesi bir drop ve lag vardı 23H2 22H2'den hızlı ve stabil.
24H2 Sürümündeki birçok hata giderildi.
Çoğu hata giderildiği için Microsoft artık 23H2 Yerine 24H2'yi yükletiyor yada Windows Update üzerinden geçmesini istiyor.

Tabii her sistemde çalışacak diye birşey yok.
Stabillik açısında dediğiniz gibi 23H2 iyidir.

8 RAM varsa normaldir ama 16 GB 24 GB 32 GB varsa çok iyi bir seçenek bence.

24H2'ye kesinlikle kurmasın şu an 23H2 kullansın 24H2 de benim şu anki sistem kasıyordu sürücüleri vs kurmama rağmen saçma ötesi bir drop ve lag vardı 23H2 22H2'den hızlı ve stabil.
16 GB RAM'im var ama Windows 11 bana çok yavaş geldi, o yüzden Windows 10'a geçtim.

Evet 23H2 daha stabil diyebiliriz. Performans açısından ise 24H2 sürümü AMD işlemcilerde artış yapıyor Intel için bir fark yok gibi. Dediğim gibi ben çok uzun süredir 11 kullanıyorum biraz 10 kullanıp en az 1 sene sonrasında destek bitince 11 biraz daha stabil hale gelir o zaman kurarım.

AMD kullanıyorum ama 24H2 şu an yüzüne bakılmaz.

16 GB RAM'im var ama Windows 11 bana çok yavaş geldi, o yüzden Windows 10'a geçtim.

Beli ayarları yapınca hızlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı