Windows 11'e geçilmeli mi?

Geçilebilir ama bence erken çıkarıldı. APK desteği ve DirectStorage ile birlikte gelmesi lazımdı. Bunlar ileriki güncellemelerde gelecek. Bence şu an için gerek yok, 4-5 aya bu özellikler gelmiş olur ve hatalar giderilir, o zaman geçebilirsiniz.
 
Oyun performansını bilmiyorum testlere bakabilirsiniz. Normal kullanım açısından kesinlikle geçmelisiniz. Ben daha piyasaya çıkmadan 1 ay önce kurmuştum o zaman bile Windows 10'dan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. O zamandan bu zamana birçok iyileştirme yapıldı.

Nereden kurdun ve güncelini nereden bulabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TPM 2.0 ve securty boot var mıydı?

ASUS TPM desteklemeyen kartlar için bir BIOS güncellemesi yayınladı. Güncellemeyi yaptıktan sonra TPM ve securty boot u açtım hala işlemci desteği yok görünüyor Windows Update kısmında ama güncellemeleri alabiliyorum bir sıkıntı sorun yaşamadım hiç.
 
Geçilir. Geçilmez diyenlerin çoğu hiç kullanmayıp şans vermeyenler. Çıktığından sonraki ilk güncellemeden beri (AMD işlemcilerde performans sorununu gideren) kullanıyorum, gayet güzel. Windows 10'dan ayrı çok bir yenilik yok, ama arayüz bana göre çok güzel olmuş.
 
Windows 10'dan çok büyük büyük eksileri yok *BANA GÖRE*. Taskbar'ın UWP diliyle yeniden kodlanması çoğu ToolTip özelliğinin gitmesine sebep oldu sadece. Microsoft şu anda bu özellikleri yeniden yazıyor, ki zaten Taskbar'a sağ tıkladığınızda çıkan bir çok özelliğin geri gelmesi için Windows ikonuna sağ tıklayın:
1638651831941.png

Yeterli bir menü olduğunu düşünüyorum. Stabil kanal kullanacaksanız, 1-2 ay sonra geçin. Insidersanız Developer kanalı kullanın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı