Windows 11'e geçilmeli mi?

  • Konuyu başlatan we1N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 2B
Eki Görüntüle 1274204

Performans açısından w10 w11 hangisi daha iyidir?
Kesinlikle önermiyorum. Şuan 11 kullanıyorum üstteki arkadaşın dediği gibi her konu da ayrı bir sıkıntı sorun çıkarıyor. Anlamadığım bir şekilde, m2 ssdye yüklü olmasına rağmen 16gb ramım olmasına rağmen çok geç açılıyor. SSD dolu bile değil. Kesinlikle önermem.
 
2 farklı pc de denedim 10 kadar iyi değil. Etrafta gördüğüm testler ıvır zıvırlar yorumlar sanırım alayı yalan.
 
Temiz kurulum yaptım, Windows 10'dan -performans olarak- hiçbir farkını görmedim. Windows 10'dan tek farkı daha iyi ve daha kullanışlı arayüzü.
 
Geç kardeşim durduğun hata. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu arkadaşlar eminim ki Win10 içinde aynı şeyleri yazmışlardır.
 
Mesela nereden sıkıntı çıkarıyor detaylı bilgi vermeniz mümkün mü ihtiyacımız olabilir
Benim çektiğim sıkıntılar, 1. bir şeyi başka bir sekmeye sürüklemek için windows çubuğunu kullanırız ya işte o sıkıntılı. Sürüklenmiyor. 2. Valorant ve bazı oyunlarda hata veriyor açılmıyor. 3. monitör hız aşırtmasından sonra oyunlarda full screen yapamıyorsun donuyor. 4. geç baya geç açılıyor. Eminim henüz keşfetmediğim bir çok sıkıntısı vardır. Önermem ki zaten full sürümü çıkmamış bir sistem.
 
Benim çektiğim sıkıntılar, 1. bir şeyi başka bir sekmeye sürüklemek için Windows çubuğunu kullanırız ya işte o sıkıntılı. Sürüklenmiyor. 2. Valorant ve bazı oyunlarda hata veriyor açılmıyor. 3. monitör hız aşırtmasından sonra oyunlarda Full screen yapamıyorsun donuyor. 4. geç bayağı geç açılıyor. Eminim henüz keşfetmediğim birçok sıkıntısı vardır. Önermem ki zaten Full sürümü çıkmamış bir sistem.

Valorant sorunun çözümü gayet kolay aslında.
 
kendine güveniyorsan geçebilirsin tabi yüksetlme ile geçeceksen appraiserres dosyasında düzenlemeler yapman gerek.
 

Geri
Yukarı