Rehber Windows 11'i Gereksiz Uygulamalar/Bloatware Olmadan Yüklemek

Yöntem gerçekten çok güzel ama akılda soru işareti bırakıyor. Görünürde sadece bloatware'leri yüklemediği gözüküyor. Peki yüklemediği driver veya başka herhangi bir şey var mı? Bu yöntemi tercih ettiğimiz için uzun süreli kullanımda karşımıza sorunlar çıkar mı?

Tahminimce sorun yaşamazsınız zaten kurulum bittikten sonra tekrar normal ayarlara geri döndürüyorsunuz sürücüleri de manuel kurduğunuz için sorun olmaz eğer Windows Update ile kuruyorsanız yine bir sorun olmaz. Normal Windows kullanır gibi kullanabilirsiniz.

Yüklenen driverların bölgeye göre değişiklik gösterdiğini düşünmüyorum.
Zaten bölge ayarlarını yaptıktan sonra driverları hem manuel hem de Windows Update'ten yükleyebilirsiniz.
Kısaca her şey @248670 hocamın dediği gibi. Windows'ta sorun çıkacağını hiç sanmıyorum.

Taktiği keşfeden adam Windows 10'da da olabileceğini söylemişti. Ben de denemedim.
Deneyebilirsiniz, rehberdeki şeyleri yaparsanız olma ihtimali yüksek.

Hocam Windows 10'da denedim o ekranda şöyle bir hata verdi.
"Seçilen dil kullanıcı arabirimi dili olarak ayarlanamadı. Lütfen başka bir dil seçin."

Bir dahaki format atışımda bu konuyu dikkate alacağım. Teşekkürler.

Bunları zaten elimle de silebiliyorum yani gerçekten bu kadar kıvranmaya gerek var mı bilemedim.
Zaten kurulumun başında iki tıkla hallediyorsunuz işi.
Sonda da küçük iki ayar yapın ve bu kadar. Biraz uzun bir rehber olduğu doğru ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…