Windows 11'i önermiyorum

Yer
Albuquerque
Daha fazla  
Meslek
Kimya Öğretmeni
Halihazırda Windows 10 kullanıcısıysanız ve Windows 11'e geçmekle geçmemek arasında kaldıysanız; size Windows 11'i önermiyorum.

Görsel tasarım haricinde herhangi elverişli bir yenilik getirmeyen Windows 11, kimi sistemleri Windows 10'a göre çok daha fazla yoruyor. Kendi gözlemlerime göre bilgisayarın açılma süresi dahi en az 4-5 saniye daha uzun sürüyor. Ayrıca yeni tasarım birçok noktada Windows 10'un panellerini kullandırmadan işlem yaptıramıyor. (Windows 10'un çıktığı dönem 7'nin panellerini kullandırması gibi.)

Şimdilik bu yükseltmeyi gereksiz buluyor ve önermiyorum. İleride APK çalıştırma gibi özellikleri eklerlerse işler değişir.

Bu benim fikrim, siz ne düşünüyorsunuz?

Ben de boşu boşuna insanların geçtiğini düşünüyorum. Windows 10 yanlış görmediysem 2030 yılına kadar devam edecek.

Windows 11'e aşırı büyük bir performans güncellemesi gelmediği sürece geçmeyi düşünmüyorum.

Windows 10 2025 de desteği bitecek.

Halihazırda Windows 10'un karşılaştığım birçok sorunu var. En çok da optimizasyondan yakınıyorum. Şu anda Windows 10 kullanıyorum fakat birkaç ay önce Windows 11'in Geliştirici sürümünü kullanmıştım ve gözle görülür biçimde sistemin Windows 10'a göre 2-3 saniye kadar, tam emin değilim, daha hızlı açıldığını söyleyebilirim. Bana Windows 11'in şu anki hali beta sürümünden daha kötü dense buna şaşırmam. Bence hemen Windows 11'e geçmeye gerek yok. İlerleyen zamanlarda kullanıcı deneyimlerini dikkate alarak iyileştirmeler yapılacaktır.

Windows ne zaman temiz bir ara yüz kullandı ki? Hala Windows 3'ten kalma menüler var!

Windows 10'a göre daha performanslı buldum ben şahsen.

Geçtim ve Windows 10'a göre daha akıcı ve hızlı. Oyunlarda FPS'im artmış durumda. Bi hata ile karşılaşmadım. Sizde olan sorunlar herkes de olucak diye bişey yok.
Temiz kurulum ile mi yoksa yükseltmeyle mi geçtiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…