Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Normal kurulumda TPM zorunluymuş. Ancak Rufus ile bu zorunluluk kalkıyormuş doğru mu?
Çözüm bentunadeyilim1234 23 Nisan 2024 Windocuk dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows ISO'sunu seçtikten sonra "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretleyin.
Windocuk dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows ISO'sunu seçtikten sonra "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretleyin.
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 627 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #2 Rufus ile Windows kurulum medyası hazırlarken TPM kontrolünü kaldırma özelliğini isteğe bağlı olarak seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Rufus ile Windows kurulum medyası hazırlarken TPM kontrolünü kaldırma özelliğini isteğe bağlı olarak seçebilirsiniz.
KS KS Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 bentunadeyilim1234 dedi: Rufus ile Windows kurulum medyası hazırlarken TPM kontrolünü kaldırma özelliğini isteğe bağlı olarak seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
bentunadeyilim1234 dedi: Rufus ile Windows kurulum medyası hazırlarken TPM kontrolünü kaldırma özelliğini isteğe bağlı olarak seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 627 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #4 Windocuk dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows ISO'sunu seçtikten sonra "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Windocuk dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows ISO'sunu seçtikten sonra "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretleyin.
akayismail Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #5 Rufus tavsiye etmem şahsen ben kullandığımda Wi-Fi düzgün çalışmadi bu yüzden Microsoft medya oluşturucusunu kullandım. Artı 0 Eksi
Rufus tavsiye etmem şahsen ben kullandığımda Wi-Fi düzgün çalışmadi bu yüzden Microsoft medya oluşturucusunu kullandım.
KS KS Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #6 bentunadeyilim1234 dedi: Windows ISO'sunu seçtikten sonra "remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam çözüm olarak işaretleyeceğim. Artı 0 Eksi
bentunadeyilim1234 dedi: Windows ISO'sunu seçtikten sonra "remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam çözüm olarak işaretleyeceğim.
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 627 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #7 akayismail dedi: Rufus tavsiye etmem şahsen ben kullandığımda Wi-Fi düzgün çalışmadi bu yüzden Microsoft medya oluşturucusunu kullandım. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız ISO ile ilgili bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
akayismail dedi: Rufus tavsiye etmem şahsen ben kullandığımda Wi-Fi düzgün çalışmadi bu yüzden Microsoft medya oluşturucusunu kullandım. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız ISO ile ilgili bir sorun olabilir.