Windows 11'i sistem gereksimlerini karşılamayan bilgisayara yüklemek

Yer
Azerbaycan, Bakı, Abşeron, Mehdiabad
Windows 11'i sitem gerksimlerini karşılamayan bilgisayarlar, Windows 11 yükleme yardımcısını araçını yüklemeyin indirmeyin!
Windows 11 yükleme medyası oluşturma aracını indirin ve ISO'u DVD diske veya.
Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu flaşh belleğe yazın.

Windows 11 destek olmayan sistemlere nasıl format atıldığını zaten bilyorsunuzdur!
Resmi veb sitesinden indirin Windows 11 ISO'u Download Windows 11

Windows 11'i sitem gerksimlerini karşılamayan bilgisayarlar, Windows 11 yükleme yardımcısını araçını yüklemeyin indirmeyin!
Windows 11 yükleme medyası oluşturma aracını indirin ve ISO'u DVD diske veya.
Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu flaşh belleğe yazın.

Windows 11 destek olmayan sistemlere nasıl format atıldığını zaten bilyorsunuzdur!
Resmi veb sitesinden indirin Windows 11 ISO'u Download Windows 11
Bende direk Windows 11'i hiç system check yapmadan ISO ile yazdırıp yükledim. Hiçte sorun çıkarmadı.

PowerIso programıyla Windows 10 iso içerisindeki install.wim dosyasını silin yerine Windows 11 iso kalıbı içerisindeki .wim dosyasını entegre edip Kalıbı Farklı kaydet yapınız. Bu sayede bazı güvenlik durumlarını da atlatmış olursunuz.

Ne güzel işde tebrikler... O, zaman bilgisayarınız Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılıyor. Veya Microsoft Windows 11 Stem gerksim şartını kaldırmış olmalı.
Sistemim kaldırıyor ama ISO ile kurarken büyük ihtimal TPM'ye takılmadım.
Güncelleme vermeyeceklerini söylüyordu Microsoft. İleride bu karardan kesin vazgeçerler ama şu an nasıl merak ediyorum?
Verirler gibime geliyor bana da. Şuanlık update konusunda sorun yok.

Sistemim kaldırıyor ama ISO ile kurarken büyük ihtimal TPM'ye takılmadım.

Verirler gibime geliyor bana da. Şuanlık update konusunda sorun yok.
temiz kurulumu yaptınız ISO ile öylemi ? yeni Microsoftun resmi veb sitesinden indirip ISO'u DVD Diske veya Flaşh belleğe yazıp kurulum yapdınızmı öylemi ?

Benim işlemcim geçmek için uygun değilmiş :( (i5 7400) hiç denemedim deneyerek de zaman kaybetmek saçma geliyor çünkü arada çok bir fark yok. Gene aynı işleri yapacağım için bana pek gerekli gelmedi Windows 11. Benim için artı bir özelliğini de görmedim maalesef...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı