Windows 11'i̇ USB ile yükleme yapamıyorum

kanfur

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2015
Mesajlar
313
BIOS'tan boot ayarlarında sorun olacabileceğini düşünüyorum. Araştırdım ama bir şey bulamadım normalde desteklediği halde şu hatayı veriyor.

bios ayarlarımda yanlışlık olabilir mi? generic denen usb yi seçiyorum
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2021-10-10 at 00.39.59 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-10-10 at 00.39.59 (1).jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 41
  • WhatsApp Image 2021-10-10 at 00.39.59.jpeg
    WhatsApp Image 2021-10-10 at 00.39.59.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 38
  • WhatsApp Image 2021-10-10 at 00.40.00.jpeg
    WhatsApp Image 2021-10-10 at 00.40.00.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 40
  • 2 (1).jpeg
    2 (1).jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 2 (2).jpeg
    2 (2).jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Masquridea

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2018
Mesajlar
232
Yer
Bilgisayar olan her yer
Windows 11 i yükleyebilmek için anakart bios ayarlarından ftp i enable hale getirmeniz gerekiyor fakat bana kalırsa windowws 11 henüz tam olarak kullanıma hazır olan bir işletim sistemi değil bir çok siyah ekran hatasıyla karşı karşıya kalacaksınızdır.
 
KS
KS
K

kanfur

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2015
Mesajlar
313
Windows 11 i yükleyebilmek için anakart bios ayarlarından ftp i enable hale getirmeniz gerekiyor fakat bana kalırsa windowws 11 henüz tam olarak kullanıma hazır olan bir işletim sistemi değil bir çok siyah ekran hatasıyla karşı karşıya kalacaksınızdır.
Ftb yi göremiyorum Bios'tan tam olarak neresinde ve nasıl yazıyor açılımı?
 

Masquridea

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2018
Mesajlar
232
Yer
Bilgisayar olan her yer
Technopatın bir videosunu izlerken Recep Baltaş'ın USB ile yüklemelerde bir problem olduğunu söylediğini duymuştum. Rufus gibi programlar işletim sistemini Flash belleğe yazarken eksiklikler oluyormuş. Windows'u güncelleme şeklinde yapmanızı tavsiye ederim.
 
KS
KS
K

kanfur

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2015
Mesajlar
313
Technopatın bir videosunu izlerken Recep Baltaş'ın USB ile yüklemelerde bir problem olduğunu söylediğini duymuştum. Rufus gibi programlar işletim sistemini Flash belleğe yazarken eksiklikler oluyormuş. Windows'u güncelleme şeklinde yapmanızı tavsiye ederim.
Boot ayarlarını çok kurcaladım inşallah bozmamışımdır bir şeyleri
 
Yukarı