Windows 11'i Yükledim!

Xbox uygulaması nasıl çalışıyor? Windows 10 da sistem fark etmeksizin çok stabil çalışmıyordu, en azından ben böyle deneyimlemiştim. Windows 11'de en çok merak ettiğim şeylerden birkaçı; Xbox uygulamasının nasıl çalıştığı ve Microsoft mağazasının ne durumda olduğu. Microsoft mağazasında hangi Android uygulamalar var? BlueStacks gibi programlara artık ihtiyaç duyulmayacağı açıklanmıştı.

Pek fazla telefon uygulaması yok, sadece TikTok'u gördüm.

PC'ye format zamanı gelmişti, bende geçsemmi ki?

Ben gözümü kapatıp yükledim. 😂🤣

Windows 11'de Spotify.

1624980135333.png

Microsoft Store sizde güncel mi? Ben de eski halinde duruyor.
Eki Görüntüle 1089113

Son düzenleme:
Kulanım konusunda soruyorsanız zevkinizi bilemem ama ben beğendim tam alışmasamda. Sorunlar için soruyorsanız göze çarpan büyük bir sorun görmedim. İlerleyen zamanda ne olur bilemem.

Koyu Temasıda fena değilmiş ama gezinme pencerisini koyu penceresini çok beğenmedim. Tam kişileştirme olduğu için çok sorun olmayabilir sanrım. Kişileştirme ekranında takılmalar oluyor. Sağ tık menüsü açılmama gibi ciddi takılmalar yaşıyorum. Dip not: Bilgisayarı yeni dizdim.

Eki Görüntüle 1089136

Eki Görüntüle 1089139
Hocam sırf şu Dosya Gezgini için geçerim ben :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı