Windows 11'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

Neden Windows'a gelen yenilikler karşısında herkes ön yargılı davranıyor? Windows 10'un en baştaki sürümlerinde de çok hata çekmediniz mi? Windows 8'de Driver sorunları yaşamadınız mı? Windows Vista'yı saymıyorum bile. Windows 11 en azından güzel bir görünüm ile geliyor. Bir çok insan "MacOS olmuş ne bu" diyorlardı. Eee Android özelliklerini de IOS kopyalıyor. Hani eleştiri? Hani kopyalıyorlar yorumu? Tabii Apple işin içinde olunca herkes oraya geçiyor. Windows 11'de ilk kez Microsoft yumuşak kenarlar, diğerlerinden tamamen farklı bir ayarlar uygulaması ve başlat menüsü ortaya geldi. Biraz hatalar yerine yeniliklere mi baksak acaba? Oto HDR bile geldi. Oyunlar için zibilyon tane iyileştirme var. Biraz da bunlara bakın.
Dostum ben zaten Windows 10'dan beri hatta belki 8'de sayılabilir. Windows işletim sistemini tercih etmiyorum. Zorunluluk olmadıkça elimi sürmüyorum. Mac veya iOS gibi örneklere de gerek yok aynı şekilde onları da tercih etmiyorum. Burada nedenini açıklamakla uğraşamam olayın sonu burada tartışma yaratmakdan başka bir şey olmaz. İstediğinizi sevebilir istemediğinizi sevmeyebilir bu benim içinde geçerli :) İyi forumlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı