Windows 11'in sonu da Windows ME, Vista, 8.0 gibi mi olacak?

Onu da kullanmıyorum Torrent reis varken 🥹

Eğer destek sorunu olmasaydı bende Windows 7 kullanırdım Windows 7'nin kötü yanları renkli emojileri desteklemiyor diğer sorunu ise çoğu program yavaş yavaş desteğini çekiyor Adobe tamamen desteğini çekti Windows 7'den flash Player de zaten kapandı bu arada Opera da Chrome altyapısını kullanıyor.
 
Evet. Gerçekten berbat ötesi. Bir şeyi getireyim derken 10 şeyi bozuyorlar. Ama ne hikmetse Windows 10'da olmuyor. :) ve ben Windows 11'in temasını sevmedim. Çok cafcaflı. Windows 10 teması daha hoş.

Vallaha bence en iyisi wi n XP teması özellikle başlat menüsü çok güzel aslında güncellemeler falan Win XP hepsini geçer.
 
Bu haberden bu sonuca nasıl vardınız hocam? Haber de Windows 12 ile ilgili tek kelime yok. Microsoft’un 3 yıllık periyotlarda sürüm çıkarma sistemine geçiş yaptığı iddiasını ben de biliyorum. Fakat resmi bir durum değil. Bu durumda da “Windows 12 duyuruldu.” demek saçma geliyor bana.

"22H2 ile sorunların çoğu çözüldü." Dedin diye o linki verdim.
 
Arkadaşlar eskiler hatırlar Windows'un bazı sürümleri vardır, çıkarırlar ve düzeltene kadar yenisi gelir ve o sürüm asla düzeltilemez. Windows ME böyleydi, zırt pırt çöküyordu ve asla düzelmedi. Millet XP'ye kadar 98SE'de kalmaya devam etti. Sonra Vista faciası var. O da düzelene kadar Windows 7 geldi zaten. 8.0'da çok problem yoktu ama görsel ve kullanıcı ara yüzü tepki gördü. Kısa süre sonra 8.1 geldi. Şimdi de Windows 11 çıktı ama Windows 12 duyuruldu. Benim tahminimce Windows 11 daha düzeltilmeden Windows 12'nin çıkacağı yönünde ve 11'in sonunun ME, Vista gibi olacağı yönünde.
Windows 11 ara Windows olacak. Tıpkı Windows 8 gibi. Ya 11.1 gibi bir düzeltme paketi ile stabil bir sistem çıkartırlar ya da Windows 12 gibi yeni işletim sistemi çıkarırlar.
 
Güzel olmuş. :)
Ekran görüntüsü 2022-12-06 082850.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı