Arkadaşlar, merhaba;
Windows 11 kullanıyorum ve işletim sisteminin kurulu olduğu diskte bazı tuhaflıklar fark ettim. Şöyle izah edeyim;
Monster, Abra A5 17.2 marka bir dizüstü bilgisayara sahibim ve yaklaşık 1-2 ay kadardır çok ciddi performans sıkıntıları yaşıyorum. Tüm sistemim güncel, bakımları ve termalleri henüz yeni yapılmış durumda. Donanımsal hiçbir problemi olmadığı servis tarafından onaylı bir cihaz. Evvela forumun önerdiği tüm uygulamalar ve mrt ile virüs taraması yaptım, sonuçlar negatif çıktı. Herhangi bir ize rastlayamadım fakat tuhaf bir problem var. Disk kendiliğinden veri yüklüyor ve doluyor. Herhangi bir uygulama indirmediğim yahut veri yüklemediğim halde bu dolum kendiliğinden gerçekleşiyor. Steam yahut benzeri uygulamalar bilgisayarımda yüklü değil, oyun dahi oynamıyorum ve arka planda indirme işlemi gerçekleştirecek hiçbir uygulama da söz konusu değil. Daha henüz 1 saat evvel 15GB boş alanım varken bir anda 4 GB'a düştü. PC'de araştırma yaparken Windows klasörümün içerisinde bazı kimliksiz ve ne olduğu belirsiz ikonlar fark ettim. Bunları Ek'te ekran görüntüsü şeklinde paylaşacağım. Yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Kolaylıklar.