bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Windows 12 görüntüleri sızdırıldı. Bende o görüntüye bakarak bir benzerini yaptım. Bakabilir misiniz? Figma Created with Figma www.figma.com Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2023
Windows 12 görüntüleri sızdırıldı. Bende o görüntüye bakarak bir benzerini yaptım. Bakabilir misiniz? Figma Created with Figma www.figma.com
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 19 Kasım 2023 #2 bay0rdek dedi: Windows 12 görüntüleri sızdırıldı. Bende o görüntüye bakarak bir benzerini yaptım. Bakabilir misiniz? Figma Created with Figma www.figma.com Genişletmek için tıkla... Windows 12 MacBook da ıyıymıs.
bay0rdek dedi: Windows 12 görüntüleri sızdırıldı. Bende o görüntüye bakarak bir benzerini yaptım. Bakabilir misiniz? Figma Created with Figma www.figma.com Genişletmek için tıkla... Windows 12 MacBook da ıyıymıs.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Olası bir tasarım olabilir ama bence hiç güzel bir tasarım olmazdı. Ek not: Bu nasıl bir site, online olarak diğer fareleri gördüğümüzü fark etmem 5dk'mı aldı.
Olası bir tasarım olabilir ama bence hiç güzel bir tasarım olmazdı. Ek not: Bu nasıl bir site, online olarak diğer fareleri gördüğümüzü fark etmem 5dk'mı aldı.
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #4 Klaizee dedi: Olası bir tasarım olabilir ama bence hiç güzel bir tasarım olmazdı. Ek not: Bu nasıl bir site, Online olarak diğer fareleri gördüğümüzü fark etmem 5dk'mı aldı. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mi varmış? Ben görmemiştim.
Klaizee dedi: Olası bir tasarım olabilir ama bence hiç güzel bir tasarım olmazdı. Ek not: Bu nasıl bir site, Online olarak diğer fareleri gördüğümüzü fark etmem 5dk'mı aldı. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mi varmış? Ben görmemiştim.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 bay0rdek dedi: Öyle bir şey mi varmış? Ben görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Herkes şuan fotoğrafın üstünde fareleri ile koşturuyor.
bay0rdek dedi: Öyle bir şey mi varmış? Ben görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Herkes şuan fotoğrafın üstünde fareleri ile koşturuyor.
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #6 Klaizee dedi: Herkes şuan fotoğrafın üstünde fareleri ile koşturuyor. Genişletmek için tıkla... Gördüm şimdi.
Klaizee dedi: Herkes şuan fotoğrafın üstünde fareleri ile koşturuyor. Genişletmek için tıkla... Gördüm şimdi.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.392 Çözümler 18 Yer Batman 19 Kasım 2023 #7 Klaizee dedi: Olası bir tasarım olabilir ama bence hiç güzel bir tasarım olmazdı. Ek not: Bu nasıl bir site, online olarak diğer fareleri gördüğümüzü fark etmem 5dk'mı aldı. Genişletmek için tıkla... Fare ile Technopat yazıyorum 5 dakikadır.
Klaizee dedi: Olası bir tasarım olabilir ama bence hiç güzel bir tasarım olmazdı. Ek not: Bu nasıl bir site, online olarak diğer fareleri gördüğümüzü fark etmem 5dk'mı aldı. Genişletmek için tıkla... Fare ile Technopat yazıyorum 5 dakikadır.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #8 bay0rdek dedi: Windows 12 görüntüleri sızdırıldı. Bende o görüntüye bakarak bir benzerini yaptım. Bakabilir misiniz? Figma Created with Figma www.figma.com Genişletmek için tıkla... Kötü (seninki değil Windows 12 kötü) Windows 11 and Windows 12 karışım editions olmuş. ED Crasher dedi: Fare ile Technopat yazıyorum 5 dakikadır. Genişletmek için tıkla... O nickname kimin bdhdhsjsjdkejsjdisk.
bay0rdek dedi: Windows 12 görüntüleri sızdırıldı. Bende o görüntüye bakarak bir benzerini yaptım. Bakabilir misiniz? Figma Created with Figma www.figma.com Genişletmek için tıkla... Kötü (seninki değil Windows 12 kötü) Windows 11 and Windows 12 karışım editions olmuş. ED Crasher dedi: Fare ile Technopat yazıyorum 5 dakikadır. Genişletmek için tıkla... O nickname kimin bdhdhsjsjdkejsjdisk.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.392 Çözümler 18 Yer Batman 19 Kasım 2023 #9 Silinen üye dedi: O nickname kimin bdhdhsjsjdkejsjdisk. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam?
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #10 ED Crasher dedi: Hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... KarrakE1 (Ban yememek icin yazmadım)