N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 12 Ekim 2018 #11 Zel dedi: .Keşke ajanı olsan Genişletmek için tıkla... Linç ederler o zaman Ajan ha... Fena değilmiş
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 12 Ekim 2018 #12 Yorum gönderilemedi herhâlde, ondan yeniden yazıyorum. Tapatalk sorunu Güncelleme askıya alındı. Yakında yeniden gelecek. Bir sitede sorunun çözüldüğü anlatılmıştı. Yakında Insider kullanıcılarının dağıtımına başlanacakmış.
Yorum gönderilemedi herhâlde, ondan yeniden yazıyorum. Tapatalk sorunu Güncelleme askıya alındı. Yakında yeniden gelecek. Bir sitede sorunun çözüldüğü anlatılmıştı. Yakında Insider kullanıcılarının dağıtımına başlanacakmış.
Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 12 Ekim 2018 #13 yika38 dedi: Yorum gönderilemedi herhâlde, ondan yeniden yazıyorum. Tapatalk sorunu Güncelleme askıya alındı. Yakında yeniden gelecek. Bir sitede sorunun çözüldüğü anlatılmıştı. Yakında Insider kullanıcılarının dağıtımına başlanacakmış. Genişletmek için tıkla... Usta, sendemi burdasın . NoName472 dedi: Linç ederler o zaman Ajan ha... Fena değilmiş Genişletmek için tıkla... Her bilgiyi bize söylerdi işte,fena değil .
yika38 dedi: Yorum gönderilemedi herhâlde, ondan yeniden yazıyorum. Tapatalk sorunu Güncelleme askıya alındı. Yakında yeniden gelecek. Bir sitede sorunun çözüldüğü anlatılmıştı. Yakında Insider kullanıcılarının dağıtımına başlanacakmış. Genişletmek için tıkla... Usta, sendemi burdasın . NoName472 dedi: Linç ederler o zaman Ajan ha... Fena değilmiş Genişletmek için tıkla... Her bilgiyi bize söylerdi işte,fena değil .