Windows 7 32-bit'ten Windows 10 64-bit'e geçme

veysi72

Hectopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarımda Windows 7 32 bit işletim sistemi kurulu fakat ben 64 bit geçiş yapmak istiyorum. Ama bilgisayarımın D bölümünde film ve çok sayıda resimlerim mevcut. Bunların silinmesini de istemiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba? Bana yardımcı olur musunuz? Bunların hepsi yaklaşık 120GB, resimler 15GB, diğerleri film. Geçiş yaparken de 64 bit kurmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün anahtarınızı bir yere not edin. Windows 10 10586 64bit USB ile temiz kurulum gerçekleştirin. Kurulum aşamasında ürün anahtarınızı kabul etmezse bu adımı atla seçeneğini seçin. Ayarlar > Güncelleştirme > Etkinleştirme > Ürün Anahtarı değiştir diyerek ürün anahtarınızı girebilirsiniz.

Dosyalarınızı herhangi bir yere yedeklemenize gerek yok. Temiz kurulum kişisel dosyalarınızı korur. Tabi temiz kurulum yaparken birimi silmek ve ya biçimlendirmek gibi işlemler yapmazsanız. Windows işletim sisteminin oluşturduğu klasörlerdeki (Program files...) dosyalarınız Windows.old klasörüne taşınır. Oradan geri alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı