Windows 7 64 bit sürümleriyle uyumsuz hatası

Sergen Çepoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
aggas.png
Arkadaşlar deli olacağım. Lütfen yardım edin. Dün daha Javan'nın 32 Bit programını kaldırdım. 64'ü yükledim. Çünkü PC 64 Bit. Sonra bir site açılmadı sildim. 32'yi yükledim açıldı. 1 gün sonra yani bugün hiçbir programı indiremiyorum hata veriyor. Yok işte 16 Bit falan.

Şimdiden teşekkürler. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden arkadaşım ya sinir olacağım Windows 8'den de nefret ediyorum. Anlamadım ya XP kullanıyorum 7 kullan diyolar, 7 kullanıyorum 8 kullan diyorlar. Bu ne ya kafayı yiyeceğim. 1 gün önce böyle değildi ya.

Kardeş kusura bakma sinirliyim üstüne alınma. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Programı Java 'nın orijinal sitesinden indirirseniz sorununuz çözülecektir. Böyle tamindir.com gibi programı alıp kendi sitesine upload eden siteler ile uğraşmayın. Kendi sitesinden indirin. Şayet ben tamindir.com sitesini kötülemiyorum. @Sergen Çepoğlu

Tamam ama Java ile alakalı değil bu konu. Sadece Java'yı indirdikten sonra oldu. Anlamadım ki ya ?

Bir de Java'nın son sürümünü mü kuracağız ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı