Benim laptop ile bir sorumun var. Açılışta sol tarafta yan yatmış imleç karşıma geliyor siyah ekranda, 1 saniye sonra siyah ekran kapanıyor açılıyor siyah oluyor. Daha sonra da Windows başlatılıyor kısmı geliyor. 1-2 saniye bekliyorum daha sonra Windows 7 mavi ekranı geliyor. Oturum açlıyor dedikten sonra açılıyor. Daha kısa sürede açılıyordu zamanında. 1 2 ay öncesinde ve GTA Sanandreas Multipalyer'da masaüstünden oyuna geçerken 1-2 saniye bekliyor. Nedeni nedir? Bunları kısa sürede açılması, kısa sürede oyuna geçmesini nasıl yapabiliriz? (HDD yeni aldım.)
Laptop'ın açma düğmesine basman ile masaüstünün hazır hale gelmesi arasında kaç saniye var? Bu 30 saniyeden fazla sürüyorsa başlangıç programlarını iptal ederek zamanı kısaltabilirsin. Ayrıca müsade et de oyuna girerken 1-2 saniye bekletsin seni
HD Tune 5.50 kurup Health kısmından bir ekran görüntüsü koyar mısın ? Sabit disk ömrünü doldurmaya başlamış olabilir. Bir de Windows 7 için desteği kestik. 8.1 64 Bit kurmak zorundasın.