E efebey61 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Merhaba, ben internetten aldığım kod ile oyun aldım. İşletim sistemi Windows 7. Oyun iniyor. Açılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2024
Merhaba, ben internetten aldığım kod ile oyun aldım. İşletim sistemi Windows 7. Oyun iniyor. Açılır mı?
bxtuhqn Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 115 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 İndireceğiniz oyunun sistem gereksinimlerinde yazması gerekiyor.
davut yılmmaz Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Evet ama tam performans alamasın ve bir ton hata alırsın ve birçok oyun artık Windows 7'yi desteklemiyor. Yani önermem.
Evet ama tam performans alamasın ve bir ton hata alırsın ve birçok oyun artık Windows 7'yi desteklemiyor. Yani önermem.
8 807529 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 3 Ağustos 2024 #4 Açılmayabilir. Windows 10 aşağısı destek kesildi.
iPad Hayranı Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 efebey61 dedi: Merhaba, ben internetten aldığım kod ile oyun aldım. İşletim sistemi Windows 7. Oyun iniyor. Açılır mı? Genişletmek için tıkla... her işletim sisteminde steam kullanabilirsiniz xp de bile steamdan indireceğiniz oyuna bağlı bişey .
efebey61 dedi: Merhaba, ben internetten aldığım kod ile oyun aldım. İşletim sistemi Windows 7. Oyun iniyor. Açılır mı? Genişletmek için tıkla... her işletim sisteminde steam kullanabilirsiniz xp de bile steamdan indireceğiniz oyuna bağlı bişey .
D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #6 Evet açılır ve oynanır, bizzat kendim Windows 7'den Half-Life Online oynayarak deneyimledim.
mr.Harddisk Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 10 Ağustos 2024 #7 davut yılmmaz dedi: Evet ama tam performans alamasın ve bir ton hata alırsın ve birçok oyun artık Windows 7'yi desteklemiyor. Yani önermem. Genişletmek için tıkla... Oyun gereksinimlerini destekliyora PC dediğiniz şeylerin hiçbiri olmaz hatta bilgisayarımda 2 işletim sistemi yüklü biri7 biri 10 bazı oyunlarda Windows 7 Windows 10'dan daha çok FPS veriyor denemelerimde
davut yılmmaz dedi: Evet ama tam performans alamasın ve bir ton hata alırsın ve birçok oyun artık Windows 7'yi desteklemiyor. Yani önermem. Genişletmek için tıkla... Oyun gereksinimlerini destekliyora PC dediğiniz şeylerin hiçbiri olmaz hatta bilgisayarımda 2 işletim sistemi yüklü biri7 biri 10 bazı oyunlarda Windows 7 Windows 10'dan daha çok FPS veriyor denemelerimde