founderkral
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Bir arkadaşım sistem aldı ancak sistemde crackli Windows 10 var. Birçok hata yaşadı ve biz de çözüm bulamadık. Şu anda format atmak istiyoruz ancak evlerimiz uzak ve onun PC'den format flaşı yazamıyoruz çünkü sistem ikide bir kendini resetliyor.
Kendisinin eski bir Windows 7 bilgisayarı var ama oradan Windows Media Creation Tool ile format flaşı yazamıyoruz hata veriyor. Şu an ya o eski sistemden ISO indirip Rufus ile yazdıracağız ya da yarını bekleyeceğiz ben gideceğim( şu an elimde flash bellek olmadığı için gidemiyorum.). Size sorum eski sistemden Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile yazdırsak herhangi bir problemle karşılaşır mıyız?
Eski sisteme 2 gün önce Kaspersky Plus kurdu, virüs yok herhalde.
Kendisinin eski bir Windows 7 bilgisayarı var ama oradan Windows Media Creation Tool ile format flaşı yazamıyoruz hata veriyor. Şu an ya o eski sistemden ISO indirip Rufus ile yazdıracağız ya da yarını bekleyeceğiz ben gideceğim( şu an elimde flash bellek olmadığı için gidemiyorum.). Size sorum eski sistemden Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile yazdırsak herhangi bir problemle karşılaşır mıyız?
Eski sisteme 2 gün önce Kaspersky Plus kurdu, virüs yok herhalde.
Son düzenleyen: Moderatör: