hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #11 1366x768 ekrana olması için ne yapmam gerek?
talhaca Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 184 Makaleler 1 Yer yok kızım marstayım şuan 11 Mart 2021 #12 NRVS dedi: Aynı fotoğraftan 5-10 tane saydım sanırım bütün çöpünüzü buraya yüklemişsiniz. Ayrıca güzel değiller. Genişletmek için tıkla... Adam paylaşmış işte
NRVS dedi: Aynı fotoğraftan 5-10 tane saydım sanırım bütün çöpünüzü buraya yüklemişsiniz. Ayrıca güzel değiller. Genişletmek için tıkla... Adam paylaşmış işte
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #13 "PCBilgilisi".
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 11 Mart 2021 #14 hacsiz seferi dedi: 1366x768 ekrana olması için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Duvar kağıdı ayarladığınız yerden tam ekran yapın. Yada çeşitli fotoğraf düzenleme uygulamaları ile ayarlayın. LaMorte dedi: "PCBilgilisi". Genişletmek için tıkla... Format atmayı biliyor
hacsiz seferi dedi: 1366x768 ekrana olması için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Duvar kağıdı ayarladığınız yerden tam ekran yapın. Yada çeşitli fotoğraf düzenleme uygulamaları ile ayarlayın. LaMorte dedi: "PCBilgilisi". Genişletmek için tıkla... Format atmayı biliyor
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #15 Darth.Vader dedi: Duvar kağıdı ayarladığınız yerden tam ekran yapın. Yada çeşitli fotoğraf düzenleme uygulamaları ile ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Adobe PS kuramıyorum. Paint var sadece. Duvar kağıdı ayarlama yeri ne oluyor?
Darth.Vader dedi: Duvar kağıdı ayarladığınız yerden tam ekran yapın. Yada çeşitli fotoğraf düzenleme uygulamaları ile ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Adobe PS kuramıyorum. Paint var sadece. Duvar kağıdı ayarlama yeri ne oluyor?
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 11 Mart 2021 #16 hacsiz seferi dedi: Adobe PS kuramıyorum. Paint var sadece. Duvar kağıdı ayarlama yeri ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Sağ tık yapıp duvar kağıdını ayarladığınız yer. Win10'da Görüntü Ayarları olarak geçiyor.
hacsiz seferi dedi: Adobe PS kuramıyorum. Paint var sadece. Duvar kağıdı ayarlama yeri ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Sağ tık yapıp duvar kağıdını ayarladığınız yer. Win10'da Görüntü Ayarları olarak geçiyor.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #17 Darth.Vader dedi: Sağ tık yapıp duvar kağıdını ayarladığınız yer. Win10'da Görüntü Ayarları olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Win7 kullanıyorum. Ne yapmalıyım?
Darth.Vader dedi: Sağ tık yapıp duvar kağıdını ayarladığınız yer. Win10'da Görüntü Ayarları olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Win7 kullanıyorum. Ne yapmalıyım?
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 11 Mart 2021 #18 hacsiz seferi dedi: Win7 kullanıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam duvar kağıdını ayarlamak için masaüstünde sağ tık yapıp bir sekmeye giriyorsunuz ya orada bir yer var tam ekran yapmanız lazım. (Win7'yi tam hatırlamıyorum).
hacsiz seferi dedi: Win7 kullanıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam duvar kağıdını ayarlamak için masaüstünde sağ tık yapıp bir sekmeye giriyorsunuz ya orada bir yer var tam ekran yapmanız lazım. (Win7'yi tam hatırlamıyorum).
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 11 Mart 2021 #19 hacsiz seferi dedi: 1366x768 ekrana olması için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Resize Now diye site var ondan ayarla. NRVS dedi: Sabırsızlıkla bekliyorum hocam acele edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam açtım konuya gelin Windows XP Duvar Kağıtları
hacsiz seferi dedi: 1366x768 ekrana olması için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Resize Now diye site var ondan ayarla. NRVS dedi: Sabırsızlıkla bekliyorum hocam acele edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam açtım konuya gelin Windows XP Duvar Kağıtları