Steam Windows 7 Extended Kernel'de Steam kurulamıyor

Zefsane

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel core i7-7700k
GTX 1050 2 GB
Seagate 550 watt
1 TB cricual SSD
2x8 2600 MHZ RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bildiğiniz gibi technolay da Windows 7 extended kernel yaptılar. Ve birkaç sorum olacak. Bu OS'yi kurduğum zaman çoğu uygulamayı kullanabileceği söyleniyor ama kurduğum zaman Win32 uygulaması değil hatası alıyorum ve Steam gibi platformları indirdiğim zaman desteklenmiyor yazısını gördüm( ISO'yu yazan arkadaş çalışıtırır ibaresi kullanmış anlatımı yaparken) ne yapmam gerek, bir şeyleri yapmayı mı atladım? Teşekkürler ☺️

Hocam maalesef Windows 7'nin Steam desteği kesildi.

Windows 7 değil de Windows 10 LTSC kurabilirsiniz(bilgisayar kötüyse)

evet çalışmaz

Windows 7 değil de Windows 10 LTSC kurabilirsiniz(bilgisayar kötüyse)

Evet çalışmaz.

1050 ve i7 7700K var ama 180 Hz monitör olunca performans arıyorum 😂. Çok teşekkür ederim. 10 yakın zamanda mevta olacak zaten 11 ltcs kurmak mı daha mantıklı 10 ltcs mi?

siz bilirsiniz yani bana 11 ltsc daha sıcak bakıyor

Merhaba, bildiğiniz gibi technolay da Windows 7 extended kernel yaptılar. Ve birkaç sorum olacak. Bu OS'yi kurduğum zaman çoğu uygulamayı kullanabileceği söyleniyor ama kurduğum zaman Win32 uygulaması değil hatası alıyorum ve Steam gibi platformları indirdiğim zaman desteklenmiyor yazısını gördüm( ISO'yu yazan arkadaş çalışıtırır ibaresi kullanmış anlatımı yaparken) ne yapmam gerek, bir şeyleri yapmayı mı atladım? Teşekkürler ☺️

Merhaba, uygulamanın EXE dosyasının özellikler kısmından vxkex bölümünden denilen adımları yapmanız lazım. Bir de güncel Vxkex'i bırakıyorum buraya.

Merhaba, uygulamanın EXE dosyasının özellikler kısmından vxkex bölümünden denilen adımları yapmanız lazım. Bir de güncel Vxkex'i bırakıyorum buraya.

Hocam dediğiniz gibi günceli indirdim ve Steam açıldı çok sağ olun :) Streamlabs'i indirdim başta hata veriyordu onu da vxkex e ekledim ama ekranı gelmedi ama işe yaradı gibi çok sağ olun.

Geri
Yukarı