Hocam PC'de virüs vardı bende Win10 yaptım formatlayarak ama Win7 yaparken sizce D: diskindekiler silinir mi ?Büyük ihtimal bu soruyu soruyorsanız format atmayı bilmiyorsunuz. Bence format atsanız bile driver yükleyememeniz olası. Sorunuza gelirsem özel olandan yapacaksınız.
Hocam PC eski ve Win10 çok şey kullanıyor.Özel seçmelisiniz ancak Windows 7 yüklemeniz bile bir hata. Hatta özel kısmına girmeyi bilmeden format atmak bile hata.
Yükselt seçersem ne olur ? PC zaten hali hazırda formatlı hiç bişey yok içinde.Büyük ihtimal bu soruyu soruyorsanız format atmayı bilmiyorsunuz. Bence format atsanız bile driver yükleyememeniz olası. Sorunuza gelirsem özel olandan yapacaksınız.
Yüklemeyi özel seçip disk olarak da önceki C diskini seçersen silinmez.Hocam PC'de virüs vardı bende Win10 yaptım formatlayarak ama Win7 yaparken sizce D: diskindekiler silinir mi ?
O zaman başlıyorum ama şu cevabı alabilmek istiyorum birinden. Yükselt diyince sadece sürüm mü değişiyor onun haricinde hiçbirşey değişmiyor mu?Yüklemeyi özel seçip disk olarak da önceki C diskini seçersen silinmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.