Windows 7 formatsız nasıl tamamen sıfırlanır?

lsvnzss

Centipat
Yer
türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 2120 4 çekirdek 3.30 gzh 16gb ram 8x2 1600mhz esonic h61 ddr3 anakart radeon r7 240 4gb 780 mhz dx 11 ekran kartı everest astral mini atx kasa
Meslek
öğrenci
Windows 7 Ultimate 64X kullaıyorum formatsız nasıl sıfırlarım? Bütün bilgilerim uygulamalarım gitsin istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video buldum belki işinize yarayabilir.

Windows 7 Ultimate 64X kullaıyorum formatsız nasıl sıfırlarım? Bütün bilgilerim uygulamalarım gitsin istiyorum.

Format atarsın ama niye böyle bir aksiyona giriyorsunuz ki anlamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Böyle bir video buldum belki işinize yarayabilir.

Teşekkürler.

Format atarsın ama niye böyle bir aksiyona giriyorsunuz ki anlamadım.

Teşekkürler.

Buna benzer yöntemi zamanında denemiştim, tam hatırlamıyorum ama C: diskini bölmüştüm sanırım. İşletim sisteminden değil direkt sabit diskten olmuştum.
Riskli iştir.

Buna benzer yöntemi zamanında denemiştim, tam hatırlamıyorum ama C: diskini bölmüştüm sanırım. İşletim sisteminden değil direkt sabit diskten olmuştum.
Riskli iştir.
ben kurdum ya iso setup olarak sıkıntı çıkarmadı

Buna benzer yöntemi zamanında denemiştim, tam hatırlamıyorum ama C: Diskini bölmüştüm sanırım. İşletim sisteminden değil direkt sabit diskten olmuştum.
Riskli iştir.

Bence senin diskin gidesi varmış.
Hiçbir yazılımsal uygulama diski fiziki olarak bozmaz.

Tam olarak bozuldu demedim; kurulum sırasında Windows HDD'yi görmedi, üstesinden gelemedim. Riskli iş.

HDD'yi boot ekranında ilk sıraya alin diyorlar belki ondan dolayı görmez ilk sırada değilse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı