Buna ne sebep olduğunu ve yeteri kadar açıklama olmadığı için pratik kıssa bir bilgilendirme ile deneyelim. Windows 7 kendini en iyi performans için aero özelliğini devre dışı bırakmış. Bilgisayarı yeniden başlatın, daha sonra kişiselleştirmeden tema değiştirmeyi deneyin. Aynı sorun tekrar olursa bu hatayı almadan önce negibi işlemler yaptığınızı bize yazın.
Kullandığın PC hızına ve ekram kartından dolayı olma ihtimali var. Normalde o durum bilgisayar fazla yük bindiği zaman o hale gelir. Görev yöneticisinden istersen bir bak bir de PC acılırken hangi yazılımlar acılıyor.
Bunu yaptım olmadı ve oradaki tüm seçenekleri denedim yine olmadı. Saçma bir şekilde çok iğrenç bir tema var hala değişmiyor. Sanki bilgisayarım eskilerden kalma gibi duruyor
Bunu yaptım olmadı ve oradaki tüm seçenekleri denedim yine olmadı. Saçma bir şekilde çok iğrenç bir tema var hala değişmiyor. Sanki bilgisayarım eskilerden kalma gibi duruyor
Windows classic teması etkinleştirilmiş sanırım. Çok uzun zamandır 7´yi kullanmadığım için nerede olduğunu hatırlamıyorum ancak sağ tık yapıp masaüstü ayarları ya da özellikleri diyerek classic temadan varsayılan Aero temasına geçebilirsiniz.
Teşekkürler ama yine olmuyor. Kişiselleştire basıyorum dediğiniz Aero temalarına geçiyorum yok olmuyor. Bilgisayarlardan pek anlamıyorum. Hiç oyun oynamam yüklemem de sadece ödevler ve slaytlar için kullanıyorum ki evde de bir tek ben kullanıyorum fazla yük binmiyor bilgisayara. Yukarıdaki arkadaş fazla yük bindiğinden olabilir demiş. Dün bilgisayarı açtığımda külüstür bir temayla karşılaştım görev çubuğu falanda öyle hatta açılan pencerenin kenarları bile lacivertimsi bir renk almış. Yazılan her yolu denedim ama maalesef olmuyor.