çağatay111 Hectopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #1 GTA 5'i kaldırıyor diye GTA 5 aldım internet kafeden ama GTA 5'i açmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Crack falan denedim ama çözümünü bulamadım. PC HP Pavilion G6.
GTA 5'i kaldırıyor diye GTA 5 aldım internet kafeden ama GTA 5'i açmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Crack falan denedim ama çözümünü bulamadım. PC HP Pavilion G6.
U Umutmeister Ziyaretçi 19 Mart 2017 #2 Aşağıdaki bağlantıların birinden oyunu satın alırsanız ve bilgisayarınızı Windows 10'a güncellerseniz sorun çözülür. Rockstar Warehouse Amazon.com: Grand Theft Auto V - PC: Video Games GameStop Grand Theft Auto V - Windows - Best Buy Grand Theft Auto V (PC) - Walmart.com Target : Expect More. Pay Less. Grand Theft Auto V on Steam Grand Theft Auto V PC - Newegg.com Artı 0 Eksi
Aşağıdaki bağlantıların birinden oyunu satın alırsanız ve bilgisayarınızı Windows 10'a güncellerseniz sorun çözülür. Rockstar Warehouse Amazon.com: Grand Theft Auto V - PC: Video Games GameStop Grand Theft Auto V - Windows - Best Buy Grand Theft Auto V (PC) - Walmart.com Target : Expect More. Pay Less. Grand Theft Auto V on Steam Grand Theft Auto V PC - Newegg.com