Çözüldü Windows 7 için antivirüs önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Notxr

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem 1:
MSI katana 17 B12vfk-403tr laptop
İ7 12650h
RTX 4060m 8gb vram
16gb 8*2 4800 MHz ram
MS 17l5 laptop anakart
1tb micron nvme m.2 ssd
Sistem 2:
Core 2 Duo e8200
8500gt 512mb VRAM
Twinmos 2*2 4gb 667mhz ram
GA-G31M-S2L
Hikvison e100 128gb sata ssd
Benim eski bir PC var Windows 7 antivirüs önerin RAM'i 4 GB falan çok RAM yemesi iyi korusun ve param yok öneriniz nedir?

İşletim sistemi önermeyin 8.1 isom obzuk 10 da bir süre sonra RAM şişiyor.

Benim eski bir PC var Windows 7 antivirüs önerin RAM'i 4 GB falan çok RAM yemesi iyi korusun ve param yok öneriniz nedir?

İşletim sistemi önermeyin 8.1 isom obzuk 10 da bir süre sonra RAM şişiyor.
Kaspersky.

Windows 7 için AVG kullanabilirsiniz. Onun dışında diğer çoğu antivirüs çok ram ve cpu kullanır.

Windows 7 için AVG kullanabilirsiniz. Onun dışında diğer çoğu antivirüs çok RAM ve CPU kullanır.

Hepiniz farklı diyorsunuz AVG paralı ya free mi?

Asla bulaşma AVG'ye. Verilerin Çin'de dolaşsın istiyorsan fqrklı. F/P kralı. Asla alınmaz. Düşme.

Para yok demişim paralı öneriyor Avast da pop up çıkarıp taramaya zorluyordu. Eskiden.

Asla bulaşma AVG'ye. Verilerin Çin'de dolaşsın istiyorsan fqrklı. F/P kralı. Asla alınmaz. Düşme.

Kaspersky free mi yapayım bir de eski oyun kuracmda nfs u2 fifa08 korsanlar ama bunlar satılmıyor eski oyunlar güvenli midir?

Hepiniz farklı diyorsunuz AVG paralı ya free mi?
AVG'nin ücretsiz versiyonu bulunuyor.
Asla bulaşma AVG'ye. Verilerin çinde dolaşsın istiyorsan fqrklı. FP kralı. ASLA alınmaz. Düşme.
Arkadaşın belirttiği sistem için en uygun antivirüs AVG. Kaspersky indirirse hem RAM hem de CPU açısından zorlanacaktır cihaz. Veri konusuna geldiğimizde ise veri sattığı doğrudur. Çoğu antivirüs az çok veri satıyor zaten. Öyle aman aman fazla bir False-Positive verdiği yok AVG'nin. Diğer AVlere göre daha fazla verdiği gerçeği değişmez tabi.

Windows 7 için AVG kullanabilirsiniz. Onun dışında diğer çoğu antivirüs çok RAM ve CPU kullanır.

Para yok.

Kaspersky free diyor 60 MB yemiyor mu free si.

Çin'e niye veri yollayım.

Çin'de dolaşın istiyorsan diyor.

Bir link attı güvenlilerimi eskilerde oyun atacağım.

Acil bakar mısın ne kurayım arkadaşım macaffe link attı sen Kaspersky diyorsun anlamadık ki biz.

Son düzenleme:
Para yok.

Kaspersky free diyor 60 MB yemiyor mu free si.

Çin'e niye veri yollayım.

Çin'de dolaşın istiyorsan diyor.

Bir link attı güvenlilerimi eskilerde oyun atacağım.
Para yok diyorsunuz AVG'nin ücretsiz versiyonu bulunuyor. Kaspersky ne kadar RAM kullanıyor emin değilim ama CPU kullanımı diğer AVlere göre yüksek olur. Cihazınız eski olduğu için AVG önerdim zaten. Çin'e veri yollamak istemiyorsanız kullanmayabilirsiniz. Kaspersky kullanırsanız bu sefer Ruslara veri yollayacaksınız. Bir fark olmayacak yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…