Çözüldü Windows 7 için antivirüs önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Para yok diyorsunuz AVG'nin ücretsiz versiyonu bulunuyor. Kaspersky ne kadar RAM kullanıyor emin değilim ama CPU kullanımı diğer avlere göre yüksek olur. Cihazınız eski olduğu için AVG önerdim zaten. Çin'e veri yollamak istemiyorsanız kullanmayabilirsiniz. Kaspersky kullanırsanız bu sefer Ruslara veri yollayacaksınız. Bir fark olmayacak yani.

Kaspersky merkezi tarafsız bir yere aldı.

Tarafsız bir yere alması Ruslarla anlaşmalı oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Yani veri yollamaya devam ediyorlar.

Herkes veri yiyor microsoftundaki de Windows 7 diye selası okunmuş secrity essenatial da olmasın diyorum bir Ark'ım da macaffee attı.

Herkes veri yiyor microsoftundaki de Windows 7 diye selası okunmuş secrity essenatial da olmasın diyorum bir Ark'ım da macaffee attı.
McAffe'de kullanabilirsiniz. Ben zaten Kaspersky kötü demiyorum. Aksine Kaspersky gayet iyi bir AV. Ama sizin belirttiğiniz sistem özellikleri için uygun değil. Cihazınızı siz oyun oynarken kastırır.
Siz çok agresif gibisiniz. Neden AVG olmaması gerektiğiyle ilgili bir sebep yok. Çin'e veri satması gereksiz bir sebep. False Positive oranı o kadar yüksek değil.

McAffe'de kullanabilirsiniz. Ben zaten Kaspersky kötü demiyorum. Aksine Kaspersky gayet iyi bir AV. Ama sizin belirttiğiniz sistem özellikleri için uygun değil. Cihazınızı siz oyun oynarken kastırır.

Siz çok agresif gibisiniz. Neden AVG olmaması gerektiğiyle ilgili bir sebep yok. Çin'e veri satması gereksiz bir sebep. False Positive oranı o kadar yüksek değil.
Ayrıca dostum şakasına yaptım. AVG bence iyi değil. @Sakuya Izayoi hocam benden daha bilgili.

1 buçuk yer hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı