Çözüldü Windows 7 için antivirüs önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ayrıca dostum şakasına yaptım. AVG bence iyi değil. @Sakuya Izayoi hocam benden daha bilgili.

1 buçuk yer hocam.
AVG zaten iyi değil. Ben iyi demedim. 4 GB RAM var demiş arkadaş cihazında. Kaspersky minimum 300-400 mb RAM kullanır gibime geliyor. Ayrıca CPU kullanımı yüksek. CPU modelini yazmamış bu yüzden CPU'nun kötü olduğunu düşünerek yazdım. Normal kullanımda kasmasa bile oyun oynarken kastırır gibime geliyor. Eğer CPU düşük kullansın dersen şuan için bence en iyi AV Bitdefender. RAM kullanımı 500-600 mb. Arkadaşın yazdığı sistem özelliklerine göre bir AV önerdim. Yoksa zaten AVG gibi AVleri kullanmayın.

Helal sana.

Bitdefender RAM yer bayağı ve CPU sus Core 2 Duo E8200.

Bitdefender RAM yer bayağı ve CPU sus Core 2 Duo E8200.
Kaspersky'ın CPU kullanımı Bitdefender'a göre daha fazla. RAM konusunda aktif olarak Bitdefender kullanıyorum ve boşta max 750 MB RAM kullanıyor. Kaspersky'ın çok farklı olacağını sanmıyorum. CPU'nuz pek iyi durmuyor. Kaspersky Bitdefender'a göre daha fazla CPU kullanır. Benim görüşüm iki antivirüsüde cihazınız boşta kaldırabilir gibi duruyor. Ama ikiside siz oyuna girdiğinizde cihazınız kastırır bence. Tabi denemeden bilemeyiz.

USB'ye atacaktım USB bozulmuş.

@Sakuya ızayoi acil Kaspersky free E8200 4 GB RAM 8500GT de kasar mı FIFA 08 NFS U2 PES 2013 ve minecrsft 1.8.9 oynayacak Windows 7

Son düzenleme:
USB'ye atacaktım USB bozulmuş.

@Sakuya ızayoi acil Kaspersky free E8200 4 GB RAM 8500GT de kasar mı FIFA 08 NFS U2 PES 2013 ve minecrsft 1.8.9 oynayacak Windows 7
Kankam minecraft dışında sıkıntı yok ben sana söyleyeyim. Minecraft'ı da düşük grafiklerle alırsın.

Kankam Minecraft dışında sıkıntı yok ben sana söyleyeyim. Minecraft'ı da düşük grafiklerle alırsın.

Düşük garfik çekeceğim Kaspersky free yapıyorum o zaman zaten Fast'a alacaktım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…