O ozan.ddd Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 12 yıllık aslan gibi bir bilgisayarım var ve orijinal Windows 7 keyi var elimde. Ben yeni bilgisayar alsam bu key işime yarar mı?
12 yıllık aslan gibi bir bilgisayarım var ve orijinal Windows 7 keyi var elimde. Ben yeni bilgisayar alsam bu key işime yarar mı?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 28 Şubat 2023 #2 ozan.ddd dedi: 12 yıllık aslan gibi bir bilgisayarım var ve orijinal Windows 7 keyi var elimde. Ben yeni bilgisayar alsam bu key işime yarar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Başka bilgisayarda kullanma imkanın yok.
ozan.ddd dedi: 12 yıllık aslan gibi bir bilgisayarım var ve orijinal Windows 7 keyi var elimde. Ben yeni bilgisayar alsam bu key işime yarar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Başka bilgisayarda kullanma imkanın yok.
O ozan.ddd Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #3 Deniz24386 dedi: Hayır. Başka bilgisayarda kullanma imkanın yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için
Deniz24386 dedi: Hayır. Başka bilgisayarda kullanma imkanın yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #4 Lisansı eski bilgisayarınızdan kaldırıp yeni bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Ancak marka bir sistem veya laptop değilse geçerlidir bu dediğim.
Lisansı eski bilgisayarınızdan kaldırıp yeni bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Ancak marka bir sistem veya laptop değilse geçerlidir bu dediğim.
O ozan.ddd Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #5 AJFA dedi: Lisansı eski bilgisayarınızdan kaldırıp yeni bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Ancak marka bir sistem veya laptop değilse geçerlidir bu dediğim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hazır sistem alırım ve olmaz
AJFA dedi: Lisansı eski bilgisayarınızdan kaldırıp yeni bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Ancak marka bir sistem veya laptop değilse geçerlidir bu dediğim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hazır sistem alırım ve olmaz
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #6 Hayır, lisansın şu anda bulunduğu bilgisayar marka veya laptopsa, yeni sisteme taşınmayabilir demek istedim.
Hayır, lisansın şu anda bulunduğu bilgisayar marka veya laptopsa, yeni sisteme taşınmayabilir demek istedim.
O ozan.ddd Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #7 AJFA dedi: Hayır, lisansın şu anda bulunduğu bilgisayar marka veya laptopsa, yeni sisteme taşınmayabilir demek istedim. Genişletmek için tıkla... Casperdan almıştım. Her türlü olmaz o zaman
AJFA dedi: Hayır, lisansın şu anda bulunduğu bilgisayar marka veya laptopsa, yeni sisteme taşınmayabilir demek istedim. Genişletmek için tıkla... Casperdan almıştım. Her türlü olmaz o zaman
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #8 Yine de denersiniz eski sistemden silip yeni sisteme girmeyi ama bence de olmayacaktır.