ciyannofatobeyne Femtopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #31 CorkedWine dedi: SSD ile 7 kullanırsan Serdar'in ikinci bölümünü çekersin bilgisayarda. GNU/Linux kur. Başlangıç için Garuda Linux fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Linux oyunları açmıyor diye görmüştüm
CorkedWine dedi: SSD ile 7 kullanırsan Serdar'in ikinci bölümünü çekersin bilgisayarda. GNU/Linux kur. Başlangıç için Garuda Linux fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Linux oyunları açmıyor diye görmüştüm
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.788 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #32 ciyannofatobeyne dedi: Linux oyunları açmıyor diye görmüştüm Genişletmek için tıkla... Hocam Linux ile ne işiniz var Windows 8.1 kurun ya da 10'da kalın en ideali budur.
ciyannofatobeyne dedi: Linux oyunları açmıyor diye görmüştüm Genişletmek için tıkla... Hocam Linux ile ne işiniz var Windows 8.1 kurun ya da 10'da kalın en ideali budur.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 3 Mart 2022 #33 ciyannofatobeyne dedi: Linux oyunları açmıyor diye görmüştüm Genişletmek için tıkla... Yoo, gayet oynanabiliyor. Tabi Windows kadar iyi bir desteği yok.
ciyannofatobeyne dedi: Linux oyunları açmıyor diye görmüştüm Genişletmek için tıkla... Yoo, gayet oynanabiliyor. Tabi Windows kadar iyi bir desteği yok.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 3 Mart 2022 #34 ciyannofatobeyne dedi: Linux oyunları açmıyor diye görmüştüm Genişletmek için tıkla... Rekabetci oyunların çoğu anti cheat desteği vermediği için CS haricinde rekabetçi yok gibi. Onun dışındaki oyunlar Wine DVDK ile oynanabiliyor.
ciyannofatobeyne dedi: Linux oyunları açmıyor diye görmüştüm Genişletmek için tıkla... Rekabetci oyunların çoğu anti cheat desteği vermediği için CS haricinde rekabetçi yok gibi. Onun dışındaki oyunlar Wine DVDK ile oynanabiliyor.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 3 Mart 2022 #35 CorkedWine dedi: Rekabetci oyunların çoğu anti cheat desteği vermediği için CS haricinde rekabetçi yok gibi. Onun dışındaki oyunlar Wine DVDK ile oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hangi rekabetçi oyun anti cheat desteği vermiyor hocam merak ettim.
CorkedWine dedi: Rekabetci oyunların çoğu anti cheat desteği vermediği için CS haricinde rekabetçi yok gibi. Onun dışındaki oyunlar Wine DVDK ile oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hangi rekabetçi oyun anti cheat desteği vermiyor hocam merak ettim.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 3 Mart 2022 #36 CorkedWine dedi: Rekabetci oyunların çoğu anti cheat desteği vermediği için CS haricinde rekabetçi yok gibi. Onun dışındaki oyunlar Wine DVDK ile oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Easy Anti Cheat programı Windows 7'de sorun çıkarmaya başladı.
CorkedWine dedi: Rekabetci oyunların çoğu anti cheat desteği vermediği için CS haricinde rekabetçi yok gibi. Onun dışındaki oyunlar Wine DVDK ile oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Easy Anti Cheat programı Windows 7'de sorun çıkarmaya başladı.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 3 Mart 2022 #37 Oikkesh dedi: Hangi rekabetçi oyun anti cheat desteği vermiyor hocam merak ettim. Genişletmek için tıkla... Valorant, Rainbow Six Siege gibi bazı oyunlar kernel seviyesinde anti cheat kullandığı için oynanmıyor.
Oikkesh dedi: Hangi rekabetçi oyun anti cheat desteği vermiyor hocam merak ettim. Genişletmek için tıkla... Valorant, Rainbow Six Siege gibi bazı oyunlar kernel seviyesinde anti cheat kullandığı için oynanmıyor.
mwjsks Yoctopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mart 2022 #38 Kullan. Silinen üye dedi: Güvenik, güncelleştirmeler, tasarım olarak eksiklik hissettirebilir. Windows 10 çok yer kaplıyor diye değişeni ilk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... bu senin sorunun windows 10 düşük sistemlerde çöküyor
Kullan. Silinen üye dedi: Güvenik, güncelleştirmeler, tasarım olarak eksiklik hissettirebilir. Windows 10 çok yer kaplıyor diye değişeni ilk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... bu senin sorunun windows 10 düşük sistemlerde çöküyor