SR.BURHAN Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 16 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar Windows 11 yüklü ve Windows 7 kurmak istiyorum böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri IMG_0125.jpg 220,1 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2022
Merhaba arkadaşlar Windows 11 yüklü ve Windows 7 kurmak istiyorum böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Sauron u anlamak 16 Aralık 2022 SR.BURHAN dedi: Merhaba arkadaşlar, Windows 11 yüklü ve Windows 7 kurmak istiyorum böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp dener misiniz?
SR.BURHAN dedi: Merhaba arkadaşlar, Windows 11 yüklü ve Windows 7 kurmak istiyorum böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp dener misiniz?
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 12 Yer Rize 16 Aralık 2022 #2 SR.BURHAN dedi: Merhaba arkadaşlar, Windows 11 yüklü ve Windows 7 kurmak istiyorum böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
SR.BURHAN dedi: Merhaba arkadaşlar, Windows 11 yüklü ve Windows 7 kurmak istiyorum böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp dener misiniz?
KS KS SR.BURHAN Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 16 Aralık 2022 #3 Sauron u anlamak dedi: BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Sauron u anlamak dedi: BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 12 Yer Rize 16 Aralık 2022 #4 SR.BURHAN dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim sorun çözüldüyse Son düzenleme: 16 Aralık 2022 Artı 0 Eksi