Windows 7 kurulum ISO'su nereden bulunabilir?

Verdiğiniz linkteki ISO dosyaları Boot Manager'da gözükmediler.
Uefi veya Legacy yazdırma ayarına dikkat ettiniz değil mi? Ben o ISO arşivini kullanıyorum W7 için hiç problem yaşamadım şimdiye kadar.

UEFI veya legacy yazdırma ayarına dikkat ettiniz değil mi? Ben o ISO arşivini kullanıyorum W7 için hiç problem yaşamadım şimdiye kadar.

Rufus'da hedef sistemde BIOS (ya da UEFI-CSM) yazıyor.

Şu an Technopat sitesindeki ISO'lardan birini deniyorum olmazsa bakacağım.

Cihazınız UEFI mi legacy mi?

Bilmiyorum.

Cihazınız UEFI mi LEGACY mi?
Yüksek ihtimal uefi kullanıyor Ceza yemek istemiyorum ama İşletim sistemi olarak Windows 8.1 ve üstü önerim olacak.En sağlıklısı o olacaktır. Uefi yi doğrudan destekleyen Bir Windows sürümü Hem Windows 7 kadar eski değil hem de ağır bir işletim sistemi değil.

Şu an Technopat sitesindeki ISO'lardan birini deniyorum olmazsa bakacağım.

Bilmiyorum.

Arama kısmına sistem bilgisi yazın oradan görebilirsiniz. Uefi mi Legacy mi ? Eğer sistemde SSD disk varsa Windows 8.1 ve üzeri işletim sistemi seçilmeli. 8.1 Hard disk de de iyi çalışır ama SSD disk başka bir şey.
Yine de tercih sizin.

Son düzenleme:

Bu bilgisayarı kullanmıyorum o yüzden üzerinde çeşitli işletim sistemleri deniyorum bugün Windows 7 denemek istedim ve bu hatalarla karşılaştım zaten şu an içinde Windows 8.1 yüklü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…