Windows 7 kurulumunda klavye ve fare çalışmıyor

@521156 Ben ne yazmışım oraya çalışmayabilir bunları yaşadım daha önce ayrıca hiçbir zaman tam bir uefi desteğine sahip olamayacak directx 12 oyunlarını açmayacak o elimizi kolumuzu bağlıyor işte yazılım desteği desen o da yerlerde yakında internet siteleri de açılmayacak. Windows 10 bile yeni bilgisayarlarda doğru düzgün çalışmıyor artık
1706687794256.png

@521156 ya kusura bakmayın da Windows 10 bile yetersiz artık yeni bilgisayarlar için.
Windows 7'yi bende çok seviyorum ama eskiye takılı kalmanın manası yok mesela elimde böyle bir PC olsa ben i7 13. nesil işlemcisi 16 GB RAM RTX 2060 ekran kartlı bir bilgisayara bırakın Windows 7'yi 10 bile kurmam çünkü Windows 10 bile o bilgisayara yetersiz kalır. Yani demek istediğim işletim sistemi donanıma göre seçilir mesela sen 512 MB RAM'li bir bilgisayara Windows 7 kurarsan o bilgisayarı kullanamazsın o bilgisayarın hakkı Windows XPdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@521156 ya kusura bakmayın da Windows 10 bile yetersiz artık yeni bilgisayarlar için.
Windows 7'yi bende çok seviyorum ama eskiye takılı kalmanın manası yok mesela elimde böyle bir PC olsa ben i7 13. nesil işlemcisi 16 GB RAM RTX 2060 ekran kartlı bir bilgisayara bırakın Windows 7'yi 10 bile kurmam çünkü Windows 10 bile o bilgisayara yetersiz kalır. Yani demek istediğim işletim sistemi donanıma göre seçilir mesela sen 512 MB RAM'li bir bilgisayara Windows 7 kurarsan o bilgisayarı kullanamazsın o bilgisayarın hakkı Windows XPdir.
Kime göre neye göre yetersiz? RTX 3060 Ti + Win7 kullanıyorum çok da güzel yeterli, örnek verdiğiniz sistemin neresinde Win10 yetersizliği var onuda görmüyorum.

@521156 işlemci işlemci orada mevzu sen 13. nesil Intel bir işlemciye Windows 10 kurarsan doğru düzgün performans alamazsın ayrıca güncel sürücüler de eski sistemlerde çalışmazlar calışsa da tam performans vermez diretcx 12 için. DLL atmak atmak zorunda kalırsınız o DLL de ne kadar güvenli bilmiyorum orasını.

@521156 işlemci işlemci orada mevzu sen 13. nesil Intel bir işlemciye Windows 10 kurarsan doğru düzgün performans alamazsın ayrıca güncel sürücüler de eski sistemlerde çalışmazlar calışsa da tam performans vermez diretcx 12 için. DLL atmak atmak zorunda kalırsınız o DLL de ne kadar güvenli bilmiyorum orasını.
13. nesil + Win10 ile performans kaybı söz konusu değil ve 14. nesilde yapılan bir benchmark'a bakabilirsiniz.

Intel 12. nesil ve sonrası işlemciler performans ve verimlilik çekirdekleri taşırlar tam performans vermesi için Windows 11kurmak gerekir bu destek Windows 10 da yoktur ve Windows 11 eski nesil işlemci dahi olsa CPU'yu çok daha verimli kullanır denedim kendi bilgisayarım de alışamadım Windows 10'a döndüm geri yoksa hiçbir sorunu yoktu işletim sisteminin ayrıca yeniye neden bu kadar karşınız acaba?

@521156 öyle ya da böyle bizler bu sistemleri terk edeceğiz kapitalist sistemin özeti bu 👍 ayrıca Windows 10 da 2 saniyeliğine donma sorunu yaşıyorum acaba işlemci bazlı mı bakar mısınız? SSD de 1 tane bad block count bulunuyor. HDD bad sektörlu.

İmzanızdaki sistemi kullanıyorsanız GTX 960 Windows 7'yi ve hatta Windows XP'yi bile destekliyor.Eki Görüntüle 2102825

Windows 7'ye geçmeyi başarırsanız ekran kartınız için gereken driveri buraya bırakıyorum sonra aramak zorunda kalmazsınız: https://www.mediafire.com/file/ygq8e3z3u6hil70/Intel_UHD_630_Driver_for_Win7.zip

Yukarıda attığım Driver'ın alternatif versiyonlarını buradan bulabilirsiniz.

Oyy sağ ol deneyeceğim bugün 3.0 destekli ISO'u.

İmzanızdaki sistemi kullanıyorsanız GTX 960 Windows 7'yi ve hatta Windows XP'yi bile destekliyor.Eki Görüntüle 2102825

Windows 7'ye geçmeyi başarırsanız ekran kartınız için gereken driveri buraya bırakıyorum sonra aramak zorunda kalmazsınız: https://www.mediafire.com/file/ygq8e3z3u6hil70/Intel_UHD_630_Driver_for_Win7.zip

Yukarıda attığım Driver'ın alternatif versiyonlarını buradan bulabilirsiniz.

Abi Ethernet driver var mı her denedigim olmadi bir tane atarsab iyi okur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı