saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 28 Mart 2024 #1 Bilgisayarıma yeni indirdiğim Minecraft'ı açarken bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım hatayı nasıl çözebilirim? İlk defa böyle bir hata alıyorum.
Bilgisayarıma yeni indirdiğim Minecraft'ı açarken bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım hatayı nasıl çözebilirim? İlk defa böyle bir hata alıyorum.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #2 Download options for Minecraft Macerana başlamak için Minecraft başlatıcıyı indir! Standart indirme bağlantısı çalışmazsa burada listelenen alternatif seçeneklerden birini dene. www.minecraft.net Doğru başlatıcıyı indirdiğinizden emin misiniz? Olmuyor ise Windows 7/8 (alternatif) olanı indirin. Artı 0 Eksi
Download options for Minecraft Macerana başlamak için Minecraft başlatıcıyı indir! Standart indirme bağlantısı çalışmazsa burada listelenen alternatif seçeneklerden birini dene. www.minecraft.net Doğru başlatıcıyı indirdiğinizden emin misiniz? Olmuyor ise Windows 7/8 (alternatif) olanı indirin.
KS KS saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 28 Mart 2024 #3 tereyagburak dedi: Download options for Minecraft Macerana başlamak için Minecraft başlatıcıyı indir! Standart indirme bağlantısı çalışmazsa burada listelenen alternatif seçeneklerden birini dene. www.minecraft.net Doğru başlatıcıyı indirdiğinizden emin misiniz? Olmuyor ise Windows 7/8 (alternatif) olanı indirin. Genişletmek için tıkla... .msi olanı indirdim .exe olan yani alternatif de de hata alıyorum tekrar indirip resmini atayım. tereyagburak dedi: Download options for Minecraft Macerana başlamak için Minecraft başlatıcıyı indir! Standart indirme bağlantısı çalışmazsa burada listelenen alternatif seçeneklerden birini dene. www.minecraft.net Doğru başlatıcıyı indirdiğinizden emin misiniz? Olmuyor ise Windows 7/8 (alternatif) olanı indirin. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri sacsdasdadsadgh.PNG 10 KB · Görüntüleme: 42 sdfsdfsdfsdf.PNG 13,5 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
tereyagburak dedi: Download options for Minecraft Macerana başlamak için Minecraft başlatıcıyı indir! Standart indirme bağlantısı çalışmazsa burada listelenen alternatif seçeneklerden birini dene. www.minecraft.net Doğru başlatıcıyı indirdiğinizden emin misiniz? Olmuyor ise Windows 7/8 (alternatif) olanı indirin. Genişletmek için tıkla... .msi olanı indirdim .exe olan yani alternatif de de hata alıyorum tekrar indirip resmini atayım. tereyagburak dedi: Download options for Minecraft Macerana başlamak için Minecraft başlatıcıyı indir! Standart indirme bağlantısı çalışmazsa burada listelenen alternatif seçeneklerden birini dene. www.minecraft.net Doğru başlatıcıyı indirdiğinizden emin misiniz? Olmuyor ise Windows 7/8 (alternatif) olanı indirin. Genişletmek için tıkla...
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #4 saHran dedi: .msi olanı indirdim .exe olan yani alternatif de de hata alıyorum tekrar indirip resmini atayım. Genişletmek için tıkla... Bu beni aşıyor maalesef. Crack olmayan başka başlatıcılar deneyin bir de. Artı 0 Eksi
saHran dedi: .msi olanı indirdim .exe olan yani alternatif de de hata alıyorum tekrar indirip resmini atayım. Genişletmek için tıkla... Bu beni aşıyor maalesef. Crack olmayan başka başlatıcılar deneyin bir de.