Hiçbir şeyi şöyle kısaca özetlemeyi beceremedim hayatım boyunca.Nasıl nasıl kurulur 8.1 X86 ISO indir Rufus ile USB hazırla UEFI desteği var ise GPT seç yok ise MBR ile format USB'ni hazırla. Boot menüden USB'yi seç kurulumu yap.
Hiçbir şeyi şöyle kısaca özetlemeyi beceremedim hayatım boyunca.![]()
Nasıl nasıl kurulur 8.1 X86 ISO indir Rufus ile USB hazırla UEFI desteği var ise GPT seç yok ise MBR ile format USB'ni hazırla. Boot menüden USB'yi seç kurulumu yap.
Doğru ISO yu indirin. 32-64 bit... x86=32 bit demek.Hocam dediğiniz 1-2 şeyi anladım yazdığım gibi keşke hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatsaydınız.
ISO indirirken 64 Bit seçeneğini seçip indirebilirsin ancak işlemcinin mimarsi 64 Bit değilse 32 Bit kurabilirsin en fazla.
10-11 anlatılmış ve adım adım ayrıntılı. 8,1 kurmak da farklı değil. Aynı işlemler.
ISO indirirken 64 Bit seçeneğini seçip indirebilirsin ancak işlemcinin mimarsi 64 Bit değilse 32 Bit kurabilirsin en fazla.
Doğru ISO yu indirin. 32-64 bit... x86=32 bit demek.
10-11 anlatılmış ve adım adım ayrıntılı. 8,1 kurmak da farklı değil. Aynı işlemler.
Ek bilgi: Windows 8.1 pro değil Home sürüm kurmanızı tavsiye ederim.Evet 32 Bit zaten X86.
teşekkürler
Evet 32 Bit zaten X86.
Teşekkürler.
Evet 32 Bit zaten X86.
Hocam 8.1'in 32 Bit versiyonunu nereden bulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.