Windows 7 olan bilgisaraya 8.1 X86 nasıl kurulur?

Adurta

Picopat
Daha fazla  
Merhaba eski laptopuma Windows 8.1 X86 kurmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok. Hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO indirirken 64 Bit seçeneğini seçip indirebilirsin ancak işlemcinin mimarsi 64 Bit değilse 32 Bit kurabilirsin en fazla.

Nasıl nasıl kurulur 8.1 X86 ISO indir Rufus ile USB hazırla UEFI desteği var ise GPT seç yok ise MBR ile format USB'ni hazırla. Boot menüden USB'yi seç kurulumu yap.

Hiçbir şeyi şöyle kısaca özetlemeyi beceremedim hayatım boyunca. :)

Biraz da üşengeçlikten dolayı öyle aslında yeterli cevap verebilmiş miyim bari.

Nasıl nasıl kurulur 8.1 X86 ISO indir Rufus ile USB hazırla UEFI desteği var ise GPT seç yok ise MBR ile format USB'ni hazırla. Boot menüden USB'yi seç kurulumu yap.

Hocam dediğiniz 1-2 şeyi anladım yazdığım gibi keşke hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatsaydınız.

Hocam dediğiniz 1-2 şeyi anladım yazdığım gibi keşke hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatsaydınız.
Doğru ISO yu indirin. 32-64 bit... x86=32 bit demek.
10-11 anlatılmış ve adım adım ayrıntılı. 8,1 kurmak da farklı değil. Aynı işlemler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ISO indirirken 64 Bit seçeneğini seçip indirebilirsin ancak işlemcinin mimarsi 64 Bit değilse 32 Bit kurabilirsin en fazla.

Evet 32 Bit zaten X86.

10-11 anlatılmış ve adım adım ayrıntılı. 8,1 kurmak da farklı değil. Aynı işlemler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

teşekkürler

Evet 32 Bit zaten X86.
Doğru ISO yu indirin. 32-64 bit... x86=32 bit demek.

hocam 8.1 in 32 bit versiyonunu nereden bulabilirim?

Evet 32 Bit zaten X86.

Teşekkürler.

Evet 32 Bit zaten X86.

Hocam 8.1'in 32 Bit versiyonunu nereden bulabilirim?

MBR GPT olayına dikkat et gayet açık anlatmıştım aslında.

Geri
Yukarı