Windows 7 Otomatik Tam Ekrana Geçme Sorunu

Arrow_Mehmet

Hectopat
Daha fazla  
Son birkaç gündür bilgisayarımda bu sorun baş gösterdi. Chrome, Windows Gezgini ve F11 tuşu ile tam ekrana alınabilen her pencere otomatik olarak tam ekran oluyor. Bazen sadece tam ekran olup kalıyor bazen saniyede 3-4 defa tam ekrana alıp geri pencere moduna geçiyor. Oyun oynayamaz hatta tam ekranda video bile izleyemez hale geldim. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız klavyenin tuşu takılı kalmış olabilir.
Notebook kullanıyorsanız buradan test programını indirip tuşun takılı kalıp kalmadığını anlayabilirsiniz.

Notebook kullanıyorsanız buradan test programını indirip tuşun takılı kalıp kalmadığını anlayabilirsiniz.
teşekkürler deneyeceğim sorun bundan kaynaklanıyorsa geri döneceğim.
Tuş takılıyormuş ancak kendi kendine oluyor bu. sorunun ne olduğunu anladım teşekkürler. Çözüm için ayrı bir başlık açmam gerekir mi? Burada yeniyim de :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı