Windows 7 Overwatch HD7730M Ekran Kartı Görmeme Sorunu

sarpedon

Hectopat
Daha fazla  
AMD Radeon HD7730M ekran kartına sahibim, sürücülerimin tamamı güncel olmasına karşın Overwatch oyunu ekran kartımı görmüyor, İntel ekran kartı ille oyunu başlatıyor. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum ve bu sorunu W7'ye geçtiğimden beri yaşıyorum. W10 kullanırken bu sorun yoktu. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'de daha mı iyi oldu şimdi? Desteği de yok.

Sistem özelliklerini belirtir misiniz?

Windows 7 ye geçince disk kullanımı sorunu ortadan kalktı.
Windows 7 64bit işletim sistemi
Intel Core i7-3612QM 2.10GHz Turbo Boost Technology up to 3.10GHz 6Mb Cache
8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 8 GB)
AMD Radeon HD 7730M 2GB

Sistem özelliklerin Windows 10 kurabilmek için iyi. Windows 10 temiz kurulum yapın. Sorun devam ederse yeni konu açın.

Bakın sistemin Windows 10 için yeterli olduğunu ben de biliyorum. Fakat hard diskim hasarlı olduğu için bahsettiğim hata giderilemiyor. Zaten daha önceden birden fazla defa temiz kurulum yaptım fakat bir faydası olmadı bununla da kalmayıp bir çok forumda gördüğüm ki burası da dahil bir çok yöntemi denesem de kar etmedi. Temiz kurulumdan sonra en fazla 3 gün kadar bilgisayar sağlıklı çalışıyor fakat sonra yeniden disk kullanımı hatası alıyorum. Bunun dışında bahsettiğim sorun ile ilgili bir fikriniz var mı ?

Anladım. Fakat donanımsal sorunu yazılımla çözemezsiniz. Forumda Windows 7 desteği yok bildiğiniz üzere.

İntel HD Graphics ve ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile tamamen kaldırın. İlk önce ekran kartı sürücüsünü yükleyin, daha sonra Intel HD Graphics sürücüsünün en güncel olanını yükleyin. Sonucu bekliyorum.

Anladım. Fakat donanımsal sorunu yazılımla çözemezsiniz. Forumda Windows 7 desteği yok bildiğiniz üzere.

İntel HD Graphics ve ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile tamamen kaldırın. İlk önce ekran kartı sürücüsünü yükleyin, daha sonra Intel HD Graphics sürücüsünün en güncel olanını yükleyin. Sonucu bekliyorum.

Zaten çözmeye çalıştığım problem donanımsal olan disk kullanımı sorunu değil yazılımsal olan ekran kartı görmeme sorunu. Çözüm önerinize gelecek olursam hem bahsettiğiniz şekilde hem de temiz kurulumdan sonra sürücüleri yeniden yükleme işlemi yapmama rağmen değişen bir şey olmadı. Ayrıca forumda 7 desteği olmadığını bilmiyordum, o yüzden kusura bakmayın..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı