Çözüldü Windows 7 pencere düğmeleri aşağıda duruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

recep668899

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
sessiz suikastçilik
RAM
2gb
SSD veya HDD modeli
128gb
Ekran kartı
yok
Anakart
Asus
İşlemci
intel pentium
Dostlar iyi günler. Şu an başka bir cihazda kullandığım Windows 7'nin tasarımı biraz garip gözüküyor. Normalde şu pencere tasarımına aşinayız;

1739546754915.png

Gördüğünüz gibi pencere kenarları bu şekilde klasik Windows 7 tasarımı. Ama sanırım benim kullandığım sürümden midir nedir bir değişik.

1739546830067.png

Aynen bu şekilde duruyor. Aero efektleri de çalışmıyor. Var mı bir çözümü?

Çözüm
Yıllarca Windows 7 kullandım hep aşağıdaki gibiydi.

Yazın internete çoğu resimde ilkindeki gibi. Bende öyle biliyorum, bende kullandım. Ama şimdi bir değişmiş.

Dostlar sorunu çözdüm! Tamamen ekran kartı ile alakalı. Driverlarını bulup kurmanız lazım. Sonra masaüstüne sağ tıklayın > kişiselleştir > rastgele bir Aero temasını seçin (Windows 7, Türkiye vb.) Ve çalışıyor.

1739559268593.png
Yıllarca Windows 7 kullandım hep aşağıdaki gibiydi.

Yazın internete çoğu resimde ilkindeki gibi. Bende öyle biliyorum, bende kullandım. Ama şimdi bir değişmiş.

Dostlar sorunu çözdüm! Tamamen ekran kartı ile alakalı. Driverlarını bulup kurmanız lazım. Sonra masaüstüne sağ tıklayın > kişiselleştir > rastgele bir Aero temasını seçin (Windows 7, Türkiye vb.) Ve çalışıyor.

1739559268593.png

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı