@The G.O.A.T this installer is intended to be deployed only on an AMD System. Exiting installation as the requirement is not satisified dedi ekran kartım
@Emre can Kaya Dostum Donanım Kimlikerini ver sadece, ayrıca devam ediyor mu?
@Assecreed hocam üstünüze alınmayın. Geçen günlerde 1 2 kere bana da geldi. Sadece size özgü değil, bunun hakkında gerekirse konu açarım, arkanızda dururum. Merak etmeyin. Bu muhabbetten yeni haberim oldu geç gördüm, özür diliyorum. Birimiz bile ceza alırsa savunacağım.
@Emre can Kaya dostum donanım kimlikerini ver sadece, ayrıca devam ediyor mu?
@Assecreed hocam üstünüze alınmayın. Geçen günlerde 1 2 kere bana da geldi. Sadece size özgü değil, bunun hakkında gerekirse konu açarım, arkanızda dururum. Merak etmeyin. Bu muhabbetten yeni haberim oldu geç gördüm, özür diliyorum. Birimiz bile ceza alırsa savunacağım.
@KojiroHyuga04 hocam maalesef devam ediyor ama yine de üç dört oyun atabiliyorum 1 aya NVIDIA ekran kartı alacağım sabredeceğim 1 ay korka korka oyun oynuyorum
@KojiroHyuga04 hocam maalesef devam ediyor ama yine de üç dört oyun atabiliyorum 1 aya NVIDIA ekran kartı alacağım sabredeceğim 1 ay korka korka oyun oynuyorum
AMD High definetion Audio device:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01&SUBSYS_00AA0100&REV_1002
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01&SUBSYS_00AA0100
High Definition Audio aygıtı:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0888&SUBSYS_10438357&REV_1001
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0888&SUBSYS_10438357