zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 27 Mayıs 2014 #1 Beyler windows7 home premium 64bit kullanıyorum. Sağ en alttaki saat ve tarih gözükmüyor, tekrar nasıl geri getirebilirim. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2014
Beyler windows7 home premium 64bit kullanıyorum. Sağ en alttaki saat ve tarih gözükmüyor, tekrar nasıl geri getirebilirim. Nasıl olduğunu bilmiyorum.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.655 Makaleler 66 27 Mayıs 2014 #2 Yukarıya doğru olan ok işaretine tıklayın. Özellikler deyin. Sistem simgelerini aç ve kapata tıklayın. Oradan saatin davranışını açık olarak yapın ve tamam deyin.
Yukarıya doğru olan ok işaretine tıklayın. Özellikler deyin. Sistem simgelerini aç ve kapata tıklayın. Oradan saatin davranışını açık olarak yapın ve tamam deyin.
zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 27 Mayıs 2014 #3 Tamam hallettim Denetim masası > Tüm denetim masası öğeleri >Bildirim alanı simgeleri > sistem simgeleri > saat > kapat idi, açık yapınca düzeldi.
Tamam hallettim Denetim masası > Tüm denetim masası öğeleri >Bildirim alanı simgeleri > sistem simgeleri > saat > kapat idi, açık yapınca düzeldi.