Ö ömer pişkin Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #11 Yok onları seçmiştim. ''Yüklü ses aygıtı yok'' yazıyor orada.
Qwerty95 Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #12 ömer pişkin dedi: Yok onları seçmiştim. ''Yüklü ses aygıtı yok'' yazıyor orada. Genişletmek için tıkla... O zaman büyük ihtimal sorun driverde hocam. Driver tarama programı belki kullanmışsındır kullanmadıysan dene bir. LİNK = ( TIKLA ) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2016
ömer pişkin dedi: Yok onları seçmiştim. ''Yüklü ses aygıtı yok'' yazıyor orada. Genişletmek için tıkla... O zaman büyük ihtimal sorun driverde hocam. Driver tarama programı belki kullanmışsındır kullanmadıysan dene bir. LİNK = ( TIKLA )
Ö ömer pişkin Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #13 Yok gine olmadı. Neden olmuyor ki anlamıyorum. Teşekkürler size gine yönlendirdiniz çok sağ olun.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 12 Eylül 2016 #14 Bu tür sürücü bulma yazılımları kurmayın. Aygıt yöneticisinde ilgili donanımı seçtiğinizde mevcut sürüm ne gözükmekte. Ayrıca yanında bir uyarı var mı ?
Bu tür sürücü bulma yazılımları kurmayın. Aygıt yöneticisinde ilgili donanımı seçtiğinizde mevcut sürüm ne gözükmekte. Ayrıca yanında bir uyarı var mı ?
Ö ömer pişkin Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #15 Aygıtın ikon resminde ünlem işareti var.