Çözüldü Windows 7 Sınırlı Erişim Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Arkadaşlar Windows 7 işletim sistemimde yaklaşık 1-2 haftadır sınırlı erişim sorunu yaşıyorum. Ağ sağ tıklayıp özellikler dediğimde ipv4 ve ipv6 bağlı değil diyor. Ağ ve Paylaşım Merkezine girdiğimde ise kocaman kırmızı bir çarpı işareti var ve hiç bir ağa bağlı değilsiniz diyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Windows 8.1'e geçin. İnternet hattınız aktif mi?

İnternet bağlantınızı kesin. CMD'yi yönetici olarak açın ve "netsh winsock reset" komutunu girin. Bilgisayarınızı yeniden başlatınca sorun ortadan kalkacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1'e geçin. İnternet hattınız aktif mi?

Windows 8.1'de internet var. Kablosuz olarak bağlanıyorum.

İnternet bağlantınızı kesin. CMD'yi yönetici olarak açın ve "netsh winsock reset" komutunu girin. Bilgisayarınızı yeniden başlatınca sorun ortadan kalkacaktır.

Sürücüyü devre dışı bırakarak denedim ve verdiğin komutu yazdım ama nafile. Yeniden başlattım ama olmadı. Yine sınırlı erişim diyor. :(

Sorunu çözdüm arkadaşlar.
  1. İlk önce Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne girip, bağdaştırıcı ayarları değiştire tıkladım.
  2. Sonra Kablosuz ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler dedim.
  3. Orada JumpStart Wireless Filter Driver gibi bişey varmış. Onun yanındaki tik işaretini kaldırıp tamama tıkladım. Sorun çözüldü.

Önceden kablosuz özelliklerini çok kurcalamıştım ama hep protokol sürüm 4'ü kurcaladım. İp falan değiştirdim birçok kere. Olmamıştı. Demek ki oradaki başka ayarlardan dolayı bağlanmıyormuş. Bu arada yardımınız için teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı